Voizine valt voor de functionaliteit en looks van de Panorama 120

Een multifunctionele vergader- en feestplek en een veelzijdige kookplaat met een extra groot kookoppervlak, het lijkt een match made in heaven. Het is dan ook niet te verwonderen dat Ine De Schryver van voizine koos voor de Panorama 120 van Novy. Met zijn geïntegreerde afzuiging, talloze functies en strakke look is dit de ideale kookplaat voor de Oost-Vlaamse feestlocatie met pop-up restaurant.

  • Het is net het multifunctionele karakter van voizine dat Ine naar de Novy Panorama 120 leidde.

    Het is net het multifunctionele karakter van voizine dat Ine naar de Novy Panorama 120 leidde.

    Foto Novy
  • "We hadden een match nodig tussen functionaliteit en esthetiek en die vonden we bij Novy."

    "We hadden een match nodig tussen functionaliteit en esthetiek en die vonden we bij Novy."

    Foto Novy

Voizine
Voizine is in eerste instantie een vergaderhuis en feestplek, maar in de praktijk is het veel meer dan dat. “Toen we het huis van mijn grootmoeder ombouwden, hebben we sterk ingezet op een multifunctionele invulling. We wilden een topaccommodatie met een huiselijk karakter, die de nodige flexibiliteit biedt voor verschillende activiteiten. Zo kan je bij ons terecht voor zakelijke besprekingen, recepties en feestjes in familiale sfeer, maar organiseren we ook kookworkshops en is er deze zomer een pop-up restaurant”, vertelt Ine.

Functioneel én mooi
Het is net het multifunctionele karakter van voizine dat Ine naar de Novy Panorama 120 leidde. “We wilden uiteraard een functionele keuken voor de cateraars en professionele koks die hier aan de slag gaan. Maar anderzijds vinden we het uitzicht ook belangrijk, zodat we bijvoorbeeld food bloggers of vloggers die op zoek zijn naar een leuke locatie voor een shoot ook kunnen ontvangen. We hadden dus echt een match nodig tussen functionaliteit en esthetiek en die vonden we bij Novy en de Panorama 120 kookplaat met geïntegreerde afzuiging.”

Extra grote inductiekookplaat
De Panorama 120 is de eerste inductiekookplaat met vijf zones én geïntegreerde afzuiging. “Een combinatie die perfect aansluit bij de noden van onze keuken”, zegt Ine. “We hebben een grote lichtstraat boven het kookeiland geïnstalleerd dus er was geen plaats meer voor een dampkap. Bovendien zochten we een kookplaat die de nodige volumes aankan en dat is met de vijf kookzones van de Panorama 120 zeker geen probleem. Nu zijn we klaar om recepties van 70 à 80 personen te verzorgen en moeten we ons ook geen zorgen maken over geurtjes of storende geluiden want de krachtige afzuigtoren werkt erg efficiënt en stil.”

Getest en goedgekeurd
Op het moment van ons gesprek staat voizine vlak voor haar grote opening. Ine heeft dus nog niet echt de gelegenheid gehad om de Panoroma 120 in te wijden. “Maar we hebben de kookplaat thuis wel al grondig getest en zijn er echt heel tevreden over. Vooral de snelheid waarmee de inductiekookplaat werkt en de krachtige afzuiging zijn een groot voordeel. Zelfs vervelende kookgeuren die vroeger al eens bleven hangen, zoals die van vis, zijn nu niet meer aanwezig en dat is heel fijn. Nu de Panorama 120 naar voizine is verhuisd, zijn we meer dan ooit overtuigd dat in onze volgende privékeuken ook een kookplaat van Novy komt.”

Wil jij ook een multifunctionele inductiekookplaat die je alle ruimte biedt om te koken en er met een krachtige afzuigtoren voor zorgt dat er geen vervelende geurtjes in huis blijven hangen? Neem dan snel een kijkje op de website van Novy voor meer informatie of breng een bezoekje aan het dichtstbijzijnde Novy-verkooppunt.

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media