livios logo

Je terras lenteklaar maken? Dat doe je met deze 3 toppers!

Het voorjaar is de ideale periode om je terras aan te pakken. Maar weet je niet goed welke producten je daarvoor moet gebruiken? Aquaplan heeft voor verschillende ondergrondtypes de ideale oplossing!

12632-N

Foto Aquaplan

12632-N

Foto Aquaplan

12632-N

Foto Aquaplan

12632-N

Foto Aquaplan

1. Reinigen zonder schrobben

Wanneer de winter erop zit, denk je misschien dat je terras ook een rustige periode achter de rug heeft. Niet is minder waar. Na de lange blootstelling aan allerlei weersomstandigheden kan je terras ongetwijfeld een schoonmaakbeurt gebruiken. Maar geen paniek, de schrobborstel mag je in je berging laten staan! 

De milieuvriendelijke Zelfreiniger van Aquaplan bestaat namelijk uit enzymen. Daardoor reinigt het alle soorten ondergronden zonder schrobben. Door zijn doeltreffendheid bestrijdt het elk soort vuil: van zwarte aanslag tot verkleuringen, van groene aanslag tot mos. Zie je niet meteen een verschil? Geen paniek, dit is normaal, zeker bij atmosferische vervuiling. De enzymen hebben tijd nodig om hun werk te doen.  

2. Optimale bescherming voor je klinkers

Wil je vuile klinkers liever voorkomen dan genezen? Of wil je de originele kleuren van de ondergrond doen herleven? Gebruik dan de Klinker-Beschermer van Aquaplan. Het transparante product breng je makkelijk aan en kan je gebruiken voor alle absorberende, poreuze en niet-geglazeerde oppervlakken. 

De Klinker-Beschermer heeft drie belangrijke functies. Ten eerste is het product waterafstotend. Daardoor vermijd je vorstschade en vertraag je mos- en algengroei. Daarnaast is het ook stofafstotend, wat algemene vervuiling tegengaat. De laatste en misschien wel belangrijkste troef is zijn anti-vlekwerking. Mors je vet of olie op je klinkers? Geen nood, veeg het snel af en je ziet er niets meer van! Zo ga je met een gerust hart het barbecueseizoen tegemoet. 

3. Ook voor de meest delicate ondergrond

Ook voor de meest delicate ondergronden heeft Aquaplan een doeltreffende bescherming in het assortiment. De Arduin-Beschermer maakt jouw oppervlak uit natuursteen, marmer en andere minerale ondergronden vuil- en vetafstotend. Wees niet bang dat je natuursteen er na de behandeling anders uitziet, want het uitzicht blijft net hetzelfde. Nog een voordeel: het product is dampdoorlaatbaar, UV-bestendig, milieuvriendelijk én veilig in gebruik. 

Wil je jouw terras ook snel en eenvoudig lenteklaar maken? Zoek snel een verdeelpunt bij jou in de buurt. Wil je ook je tuin aanpakken? Met deze tips is je tuin helemaal klaar voor de lente én zomer!

9 dingen die je moet weten over tuinonderhoud


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10394-12632/aquaplan/partnerberichten/je-terras-lenteklaar-maken-dat-doe-je-met-deze-3-toppers/