livios logo

Ga je klussen tijdens de zomer? Controleer ook je dakbedekking!

De zomermaanden zijn ideaal om te relaxen, maar ook om klusjes uit te voeren. Je kan bijvoorbeeld je tuinhuis opruimen of je terrastegels afspuiten. Maar vergeet zeker je dakbedekking niet, want ook dat kan wel eens een groot onderhoud gebruiken! Met de producten van Aquaplan heb je dit klusje snel en eenvoudig geklaard. 

12727-N

Wil je écht zeker zijn van je stuk? Gebruik dan na het herstellen van je barst of scheur Anti-Scheur

Foto Aquaplan

12727-N

Merk je een lek op tijdens een regenbui? Gebruik dan Aqua-Stop om het te dichten.

Foto Aquaplan

12727-N

Een barst, blaas of lek in je dak? Gebruik dan Dak-Reparatie om het probleem op te lossen.

Foto Aquaplan

Je controleert je dak best minstens één keer per jaar op schade. Zie je een barst, blaas of lek? Gebruik dan Dak-Reparatie om het probleem op te lossen. Deze soepele reparatiepasta is waterdicht en kan je gebruiken op zowat elke ondergrond. Het is ook ideaal om de afvoer van het dak waterdicht te maken. Hete zomers of ijskoude winters zijn geen probleem voor Dak-Reparatie: het product is bestand tegen alle weersomstandigheden! 

Extra stevig

Wil je toch éxtra zeker zijn van je stuk? Dan kan je na het herstellen van je barst of scheur Anti-Scheur gebruiken als extra versteviging. Deze verstevigingsband vangt onderlinge spanningen tussen verschillende materialen op. Zo is het gerepareerde deel 100% waterdicht. Het product bestaat uit hoogwaardig polyester en is verkrijgbaar in rollen van 0,25 op 4 meter. 

Volledig waterdicht

Met Lek-Dicht maak je een groter oppervlak of zelfs je hele dak waterdicht. Het product legt een elastische en waterdichte laag aan die zelfs scheuren overbrugt. Door de speciale vezels in Lek-Dicht is slechts één laag voldoende om je dak te beschermen tegen de weergoden. 

Lek dichten in de regen

Als je je dak niet goed verzorgt, kan je wel eens met één van bovenstaande problemen te maken krijgen. Merk je een lek op tijdens een regenbui? Gebruik dan Aqua-Stop om het te dichten. Deze reparatiepasta kan je gebruiken in noodgevallen, en maakt je dak of goot opnieuw waterdicht! Maar let op, een lek komt meestal niet alleen. Daarom inspecteer je bij droog weer het dak best volledig, zodat je zulke problemen in de toekomst kan voorkomen! 

Wil je weten hoe je elk Aquaplanproduct precies moet gebruiken? Raadpleeg dan onze technische fiches.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10394-12727/aquaplan/partnerberichten/ga-je-klussen-tijdens-de-zomer-controleer-ook-je-dakbedekking/