livios logo

Vochtproblemen voorkomen? Bescherm je buitenmuur tegen slagregen

Zit je met een beschadigde of poreuze buitenmuur? Dan kan slagregen wel eens voor de nodige schade zorgen! Voorkom vochtproblemen door je muur te behandelen met de juiste producten.

13113-N

Foto Aquaplan

13113-N

Foto Aquaplan

13113-N

Foto Aquaplan

13113-N

Foto Aquaplan

13113-N

Foto Aquaplan

Poreuze muren slorpen makkelijk vocht op. En ook muren met barsten erin zijn een geliefd slachtoffer. Wanneer het vocht zich een weg baant doorheen de hele muur, kan je aan de binnenkant vochtproblemen krijgen. En ook de buitenkant blijft vaak niet gespaard. Schade aan bakstenen, voegwerk, isolatie,… Vocht is genadeloos. Behandel je poreuze muur dus zo snel mogelijk om deze problemen te voorkomen!

Witte beschermlaag…

Met de Aquaplan producten maak je je muur terug waterdicht, en maken vochtproblemen geen kans meer! Wil je je buitenmuur ook ineens een kleurtje geven? Dan is er Hydro-Flex, een extreem dekkende, witte elastische gevelcoating.

Deze witte, vochtwerende verf zorgt voor een extra beschermende laag. Die beschermt je muur niet alleen tegen slagregen, maar is ook goed bestand tegen uv-stralen. Scheurtjes in de muur? Ook die worden door Hydro-Flex gedicht. Door de elasticiteit van het product, is het ook ideaal voor op ruwe muren.

… of liever transparant?

Aquaplan heeft ook enkele transparante muurbedekkingen in haar gamma. In tegenstelling tot Hydro-Flex, moet je bij de transparante producten wel eerst barsten of kiertjes in de muur opvullen. Maar met Voeg-Express is die klus zo geklaard!

Muur-Dicht is een kleurloze, ademende coating die je muur waterdicht maakt. En dat zonder oplosmiddelen die schadelijk zijn voor het milieu. Je kan het perfect overschilderen met een acrylaatverf. Ook Transparant is perfect bruikbaar om je muur waterdicht te maken. Maar dit product, op basis van solventen, kan je niet overschilderen. Beide producten beschermen je muur, zonder dat hij van uitzicht verandert! Net zoals regendoorslag krijgt ook algemene gevelvervuiling geen kans meer.

Vochtige kelder?

Kamp je met vocht in je kelder? Ook dan heeft Aquaplan de nodige producten in huis voor een optimale behandeling, zoals Kelder-Epoxy, Kelder-Bezetting en Waterdruk-Stop. Hiermee pak je de meest voorkomende vochtproblemen makkelijk zelf aan.

Aan de slag!

Kies je voor een muurcoating van Aquaplan? Dan blijft je muur gegarandeerd jarenlang beschermd tegen regendoorslag, vuil en vorst. Wil je jouw buitenmuur ook een beschermende laag geven? Zoek dan een verkooppunt bij jou in de buurt!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10394-13113/aquaplan/partnerberichten/vochtproblemen-voorkomen-bescherm-je-buitenmuur-tegen-slagregen/aquaplan_nl