livios logo

Zolder isoleren? Doe het met deze isolatieplaten

Een extra leefruimte op zolder is altijd mooi meegenomen. Een hobbyruimte, mancave of slaapkamer? Waarvoor je je zolder ook gebruikt, een goede isolatie is altijd belangrijk. Aquaplan heeft alles in huis om jouw zolder perfect te isoleren!

13304-N

Foto Aquaplan

13304-N

Foto Aquaplan

13304-N

Foto Aquaplan

13304-N

Foto Aquaplan

Meest isolerende zolderisolatie

De IKO enertherm COMFORT is een standaard PIR-plaat: ideaal om je zolder wind- en vochtdicht mee te maken. Door hun reflectie hebben deze PIR-platen een zeer hoge isolatiewaarde. Ze zijn brandveilig en niet gevoelig voor vocht, waardoor hun isolatiewaarde optimaal blijft. Door hun lichte gewicht zijn ze goed hanteerbaar én makkelijk te plaatsen. Ze hebben namelijk een handig tand-en-groef-kliksysteem waardoor de platen perfect in elkaar passen.

Muurisolatie voor elke toepassing

De IKO enertherm MULTI-FIT heeft net dezelfde kwaliteiten als de standaard PIR-plaat. Hij is dus ook vochtongevoelig, onvervormbaar en zeer makkelijk te installeren door het unieke plaatsingssysteem. De extra troef van deze plaat? De diverse afwerkingsmogelijkheden. Ga je voor gipskarton of houten latjes? Aan jou de keuze!

Direct beloopbare vloerisolatie

Naast muurisolatie kan je bij Aquaplan ook terecht voor vloerisolatie. En dan is de IKO enertherm COMBI-FLOOR ideaal. Deze isolatieplaat bestaat uit een kern van PIR-isolatie met daarop een OSB-plaat. Het grootste pluspunt van deze isolatieplaat? Je kan er direct op lopen! Net zoals de muurplaten kan je ook deze vloerplaten zeer makkelijk plaatsen. Leg ze simpelweg tegen elkaar, en de klus is al geklaard. Het resultaat? Een stevige, vormvaste en duurzame vloer die levenslang isoleert!

Wil je jouw zolder ook isoleren? Zoek dan een verkooppunt bij jou in de buurt!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10394-13304/aquaplan/partnerberichten/zolder-isoleren-doe-het-met-deze-isolatieplaten/