livios logo

Win een gesigneerde wereldkampioenentrui van Sanne Cant!

In de veldritwereld is Sanne Cant een naam die door alle crossfans met respect wordt uitgesproken. Hetzelfde geldt voor Aquaplan in de wereld van de doe-het-zelvers. Een ware kampioen als het gaat om dakdichting en vochtbestrijding, want alle oplossingen die Aquaplan aanbiedt zijn eenvoudig in het gebruik, garanderen een professioneel eindresultaat en worden geleverd met gratis tips en advies.

13587-N

Foto Aquaplan

Als partner van de IKO-groep heeft Aquaplan ook een nauwe band met de veldritsport. Want IKO is de trotse sponsor van Sanne Cant, onze drievoudige wereldkampioene bij de elite vrouwen.

Verovert ze ook in 2020 de wereldtrui?

We wachten met spanning af. Maar als fervente fans en supporters lopen we graag al even op de feiten vooruit. Want Aquaplan geeft je de kans om een wereldkampioenentruin van Sanne te winnen, mét haar signatuur!

Het enige wat je moet doen, is een wedstrijdvraag beantwoorden en hopen dat jouw antwoord het juiste is of het juiste antwoord het dichtst benadert. Ga ervoor. Check vandaag nog www.aquaplan.com/wedstrijden

Actievoorwaarden:

    • De actie loopt van 17/01/2020 tot 3/02/2020
    • De actie bestaat in het invullen van een wedstrijdvraag en schiftingsvraag
    • Deze actie is enkel geldig in België
    • Door deel te nemen aan de actie geven deelnemers aan akkoord te gaan met het reglement.

10 dingen die je moet weten over plaatsing dak


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10394-13587/aquaplan/partnerberichten/win-een-gesigneerde-wereldkampioenentrui-van-sanne-cant/