livios logo

Eindelijk: de ultieme tip voor een onkruidvrije oprit!

Tussen je bestrating, de oprit, het terras ... onkruid vind je werkelijk overal. Het geeft je tuin niet alleen een onverzorgd uitzicht maar is ook erg vervelend om te verwijderen. Wie het hele jaar door van een onkruidvrije oprit wil kunnen genieten, kiest dan ook best voor de onderhoudsproducten van Aquaplan.

13785-NL

Tussen je bestrating, de oprit, het terras ... onkruid vind je werkelijk overal.

Foto Aquaplan

13785-NL

Net als onkruid, geven mos en algen je oprit al snel een onverzorgde aanblik.

Foto Aquaplan

13785-NL

Wil je jouw oprit ook onkruidvrij houden? Zoek dan een Aquaplan-verkooppunt in de buurt.

Foto Aquaplan

Oprit renoveren

De oprit blijft het visitekaartje van je huis. Logisch dus dat je hier liever geen onkruid ziet verschijnen. Maar wanneer er scheuren of gaten in het asfalt komen, duurt het meestal niet lang voor de eerste ongewenste scheutjes opduiken. Om te voorkomen dat dit gebeurt, kan je het asfalt best zo snel mogelijk renoveren. Met Renov’Asphalt van Aquaplan is zo’n klusje kinderspel. De universele en elastische bitumenemulsie voedt de oude asfaltbedekking en vult scheuren en gaten mooi op.

Dankzij de unieke vulstoffen in Renov’Asphalt is de nieuwe asfaltlaag bovendien antislip. Zo vermijd je dat je oprit bij natte weersomstandigheden gevaarlijk glad wordt. Ben je niet zeker hoeveel product je precies nodig hebt om jouw oprit volledig onkruidvrij te maken? Met de handige calculator van Aquaplan bereken je in een handomdraai de juiste hoeveelheid.

Onmiddellijke herstelling

Scheuren en naden in asfalt worden vaak erger door het regenwater en onkruid dat erin zit. Doe je er niets aan, dan komen er uiteindelijk overal scheuren en wordt het alleen maar erger. Voor een onmiddellijke aanpak en herstelling van je geasfalteerde oprit biedt Aquaplan met Repar’Ashpalt een kant-en-klare oplossing.

Nadat je de beschadigde zone rechtlijnig hebt uitgekapt en het oppervlak goed hebt gereinigd met een stalen borstel, breng je dit gebruiksklare koude asfalt ruim aan in de holte en verspreid je het met een hark. Nog even goed aandrukken met een stamper of ander aangepast werktuig en klaar is kees. Een nabehandeling met Renov’Asphalt is mogelijk maar daar wacht je best minstens een maand mee.

Groene aanslag verwijderen

Is je oprit niet geasfalteerd maar beklinkerd? Dan is de kans groot dat je vroeg of laat groene aanslag ziet verschijnen. Net als onkruid, geven het mos en de algen je oprit al snel een onverzorgde aanblik. Ook voor dit probleem heeft Aquaplan een gepaste oplossing. Afhankelijk van hoe ver de groene aanslag gevorderd is, kan je hem verwijderen en bestrijden met Zelfreiniger of Stop Groene Aanslag.

Aan de slag!

Wil je jouw oprit ook onkruidvrij houden? Zoek dan een Aquaplan-verkooppunt in de buurt en ga meteen aan de slag met Renov’Asphalt of Repar’Asphalt. 


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10394-13785/aquaplan/partnerberichten/eindelijk-de-ultieme-tip-voor-een-onkruidvrije-oprit/aquaplan_nl