livios logo

Hoe slim! Waarom pan per pan werken als je meerdere dakpannen in een keer kan plaatsen?

Is het dak van jouw tuinhuis, bijgebouw of dierenhok aan vernieuwing toe? Maar zie je een beetje op tegen het werk? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Met de handige dakpanplaten van Aquaplan leg je meerdere dakpannen in een keer!

13901-NL

Handig: met Aqua-Pan dakpanplaten leg je meerdere pannen in één beweging op je dak.

Foto Aquaplan

13901-NL

Aqua-Pan Ebena Black Cherry

Foto Aquaplan

13901-NL

Misschien wel de grootste troef van Aqua-Pan is dat je de platen makkelijk zelf kan plaatsen.

Foto Aquaplan

Heb je geen zin in veel breek- of snijwerk, maar is het echt hoog tijd om het dak van je tuinhuis, prieel, dierenhok of carport te vervangen? Dan is Aqua-Pan voor jou de ideale oplossing. Dit concept van Aquaplan past werkelijk op elk dak met een minimumhelling van 10°.

Past altijd

Handig aan Aqua-Pan is dat je met deze metalen dakpanplaten meerdere pannen in één beweging op je dak legt. En dat zonder zware materialen of veel breekwerk. Je kan de platen rechtstreeks aanbrengen bovenop je bestaande dakbedekking en ze zowel in de hoogte als in de breedte met elkaar laten overlappen. Zo hoef je ze niet allemaal op maat te snijden of knippen.

Licht en sterk

Met een gegarandeerde levensduur van minstens 20 jaar ben je met Aqua-Pan zeker van een duurzame oplossing voor je dakconstructie. Het is een licht systeem, maar toch ijzersterk. En dat is handig, wat dat betekent dat je je bestaande dakconstructie niet hoeft te versterken en je dus meteen aan de slag kunt. Ook voor geluidsoverlast hoef je niet te vrezen. De dakpanplaten zijn geluiddempend voor een maximaal comfort.

Mooi design

Ook esthetisch is Aqua-Pan een aanrader: de dakpanplaat is beschikbaar in drie designs. Aqua-Pan Classic  heeft golvende pannen voor een meer klassieke look en is beschikbaar in de kleuren antraciet en rood. De moderne Aqua-Pan Ebena heeft een motief van vlakke pannen en kan je verkrijgen in de kleuren Pepper en Black Cherry. De Aqua-Pan Gallo heeft ook golvende pannen en een zuiderse uitstraling. Zo vind je ongetwijfeld de look die het best aansluit bij de rest van je woning of tuin. Ook voor alle bijhorende accessoires, denk maar aan nokstukken, schroeven, windveren en afsluitstukken, kan je bij Aquaplan terecht.

Snel geplaatst

Misschien wel de grootste troef van Aqua-Pan is dat je de platen makkelijk en snel zelf kan plaatsen. In enkele eenvoudige stappen klaar je de klus. Dit stappenplan van Aquaplan helpt je alvast op weg. Of bekijk de instructievideo hieronder. Zo geniet je in geen tijd van een volledig nieuwe look én ben je zeker dat je de komende twintig jaar geen werk meer hebt.

Overtuigd?

Wil je zelf aan de slag met Aqua-Pan maar weet je niet goed hoeveel platen je precies nodig hebt? Geen nood: met deze handige calculator bereken je makkelijk zelf wat je allemaal nodig hebt om de klus te klaren. Zo trek je voorbereid naar een verkooppunt bij jou in de buurt. Succes!

10 dingen die je moet weten over plaatsing dak


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10394-13901/aquaplan/partnerberichten/hoe-slim-waarom-pan-per-pan-werken-als-je-meerdere-dakpannen-in-een-keer-kan-plaatsen/