livios logo

Het geheim van een terras dat jaren meegaat? Een degelijke waterafvoer!

Doen die eerste zonnestralen je ook wegdromen naar een zalige zomer op je terras? Maar verdwijnt dat gevoel van zodra je je terras ziet? Hoog tijd om de handen uit de mouwen te steken! Met deze tips helpt ACO je op weg naar een terras waar je jarenlang van geniet.

12630-NL

Met afvoergootjes wordt het poetsen van je terras kinderspel.

Foto ACO House & Garden

12630-NL

Een drempelloze overgang tussen binnen en buiten? Hou rekening met de afvoer van regenwater.

Foto ACO House & Garden

12630-NL

Ook voor de rand van je zwembad is het belangrijk dat je het juiste afvoerrooster kiest.

Foto ACO House & Garden

Zorgeloos genieten

Op je terras wil je volop genieten. En aan het onderhoud ervan verspil je liefst zo weinig mogelijk tijd. Gelukkig bestaan er heel wat oplossingen die jou daarbij kunnen helpen. Denk maar aan afvoergootjes. Die vangen niet alleen het hemel- en kuiswater op, maar zorgen er ook voor dat je tafel en stoelen op een droge en propere ondergrond staan. Zo gaat je meubilair langer mee én wordt het poetsen van je terras kinderspel.

Binnen en buiten worden één

Nu tuinen en terrassen steeds meer een verlengde worden van de woonkamer, is een drempelloze overgang naar buiten de nieuwe trend. Maar dat betekent ook dat je rekening moet houden met de afvoer van regenwater. ACO ontwikkelde speciaal hiervoor een ingenieus afwateringssysteem waarlangs het water discreet en onzichtbaar wegloopt. Ideaal om tegen grote glaspartijen te plaatsen.

Lelijke klokputjes? Think again!

Op je terras wil je tot rust komen. Je kiest zorgvuldig uit waar je terras moet komen en gaat op zoek naar mooie tegels en bloempotten om je terras aan te kleden. Een lelijk klokputje uit pvc past allesbehalve in dit plaatje. Gelukkig vind je bij ACO de esthetische oplossing Bluestone. Dit putje van kunststof heeft een opzetstuk uit inox. Dit kan je betegelen met je terrastegel en makkelijk integreren in het voegpatroon van je terras. Wil je een emmer uitgieten? Dan neem je het deksel er eenvoudig uit.

Maximaal zwemplezier

Ook voor de rand van je zwembad is het belangrijk dat je het juiste afvoerrooster kiest. Inox heeft niet alleen een sterke resistentie tegen chloor, het is ook makkelijk in onderhoud. Bovendien past het materiaal perfect bij een moderne bouwstijl. Zeker als je kiest voor de designafwatering van ACO.

Laat je inspireren

Ben je benieuwd naar het volledige aanbod van ACO voor jouw tuin, zwembad en terras? Laat je inspireren op www.acogarden.be. Hier vind je ook een verkooppunt bij jou in de buurt.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10399-12630/aco-house-garden/partnerberichten/het-geheim-van-een-terras-dat-jaren-meegaat-een-degelijke-waterafvoer/