livios logo

Zie jij de garagepoort in deze gevel?

Een garagepoort die volledig verdwijnt in de bekleding van je gevel? Het kan met het nieuwe poortconcept van Winsol. Daarbij zit je sectionale poort naadloos verwerkt in de gevel van je woning. Een must voor wie houdt van een strakke look.

11451-N

Een garagepoort die verdwijnt in je gevel? Het kan met het nieuwe poortconcept van Winsol.

Foto Winsol

11451-N

Uiteraard geniet je ook met deze nieuwkomer van alle voordelen van een Winsol sectionaalpoort.

Foto Winsol

Poort en gevel in zelfde vlak

Denk je aan een woning met een strakke bouwstijl of wil je een uitbouw aan je woning net dat extra tikkeltje design geven? Dan is het nieuwe garagepoortconcept van Winsol de perfecte oplossing. Daarbij zit een sectionaalpoort geïntegreerd in het gevelvlak, waardoor die een onzichtbaar element vormt in je gevel.

Laat je ideeën de vrije loop

Dit concept biedt heel wat architecturale mogelijkheden. Zowel voor gevels in hout, panelen, steen als metaal. Je kan de nieuwe poort bekleden met het materiaal van je keuze met een maximum gewicht van 17 kilogram, of 25 kilogram met versterkt beslag, en een maximale dikte van 35 millimeter.

Naadloos

De poort die Winsol levert, sluit perfect aan op je gevel, waardoor de plaatser van je gevelbekleding deze bekleding naadloos laat doorlopen over je nieuwe sectionaalpoort. In gesloten toestand is de poort onzichtbaar en vormt ze een vlak doorlopend geheel met de rest van je gevelbekleding.

Op maat van je woning en smaak

Met Winsol kies je voor 140 jaar vakmanschap. Wij leveren de poort op maat en jouw schrijnwerker plaatst de door jou gekozen gevelbekleding. Zo kan je gebruik maken van het ruimste aanbod aan gevelbekleding op de markt dat volledig voldoet aan jouw smaak en de stijl van je woning.

Veiligheid en kwaliteit voorop

Uiteraard geniet je ook met deze nieuwkomer van alle voordelen van een Winsol sectionaalpoort. Daarbij staan veiligheid, comfort en kwaliteit steeds voorop. Zoals het elimineren van koudebruggen rondom de poort, een geïntegreerde manuele noodbediening en een attest dat de inbraakweerstand bewijst. 

Ben jij een woning aan het bouwen waarin deze poort perfect zou passen? Aarzel niet om één van onze Winsol verkooppunten te bezoeken of vraag een gratis prijsschatting aan.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10403-11451/winsol/partnerberichten/zie-jij-de-garagepoort-in-deze-gevel/