livios logo

Ramen en deuren isoleren? Dat doe je samen met Winsol!

Er zijn veel redenen om te isoleren of te BENoveren. Het blijft een sterke investering in de toekomst: je vermindert je energieverbruik en verhoogt de waarde van je woning. Het Winsolgamma ramen en deuren is tegelijkertijd superisolerend én esthetisch. Of je nu een landelijke en traditionele bouwstijl mooi vindt of neigt naar modern en minimalistisch: bij Winsol vind je het profiel dat bij jouw plannen past.

12148-N

Het Winsolgamma ramen en deuren is tegelijkertijd superisolerend én esthetisch.

Foto Winsol

12148-N

Aluminium op pvc? Bij Winsol voldoen alle profielen aan de meest recente EPB-eisen.

Foto Winsol

12148-N

De ramen en deuren van Winsol worden altijd tot in de puntjes afgewerkt!

Foto Winsol

12148-N

De profielen zijn extra stevig en inbraakwerend. Zo bescherm jij wat jou het meest dierbaar is.

Foto Winsol

  1. PVC of aluminium

Eén van de eerste vragen die je je moet stellen: kies je voor PVC of voor aluminium. Op de Winsol-website vind je voldoende info om jou te helpen bij het maken van een goed geïnformeerde keuze. Maar voor welk profiel je ook kiest: ze voldoen allemaal aan de meest recente EPB-eisen. Zo zit je er ook tijdens de koude maanden warmpjes bij, zonder dat je verwarming overuren moet draaien.

  1. Van thermische tot akoestische isolatie

Dat de ramen en deuren van Winsol de koude buiten en de warmte binnen houden, spreekt voor zich. Maar wist je dat er ook beglazing bestaat die de impact van het omgevingslawaai sterk reduceert? Ideaal voor wie in een drukke buurt woont of het graag extra stil houdt binnen. Voor een extra isolatielaag, zowel akoestisch als thermisch, zijn rolluiken de perfecte oplossing.

  1. Inbraakwerende ramen en deuren

In je woning wil je je veilig voelen en beschermen wat je dierbaar is. Zo maak je van je huis een echte thuis. Dat hebben we bij Winsol goed begrepen en daarom hebben we onze profielen extra stevig gemaakt. Zo integreren we in bepaalde profielen een massieve middenbrug die inbraakvertragend werkt.

  1. Voor elke stijl en profiel een topafwerking

Isoleren is goed, stijlvol isoleren is beter. De ramen en deuren van Winsol worden altijd tot in de puntjes afgewerkt! Kleuren in de massa, lakken of afwerken met een folie, … de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunnen we voor elke stijl en budget de gepaste oplossing voorstellen, terwijl je huis er piekfijn blijft uitzien.

  1. Een gratis online toolbox voor elke (ver)bouwer

(Ver)bouwen kan voor heel wat stress zorgen. Bij Winsol willen we je het leven makkelijker maken en stellen we met veel plezier een gratis online toolbox ter beschikking. Zo kun je op onze website een inschatting krijgen van je budget, helpen we je zoeken naar subsidies en premies of kun je de impact van isolerend buitenschrijnwerk op je EPB-score berekenen.

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10403-12148/winsol/partnerberichten/ramen-en-deuren-isoleren-dat-doe-je-samen-met-winsol/