livios logo

Ontdek de SO! – een unieke terrasoverkapping van Winsol

Van je terras een gezellige plek maken, waar je kunt cocoonen met vrienden of familie?

12669-NL

Pergola SO

Foto Winsol

Dan moet je zeker de Pergola SO! leren kennen! Deze terrasoverkapping met lamellendak combineert op een unieke manier spitstechnologie met design. Het resultaat? Je creëert op je terras of in je tuin een knusse kamer, met al het comfort van binnen. De Pergola SO! wordt zo dé plaats waar vrienden en familie samenkomen, en dat het hele jaar door.

Intelligente solar tracking – gepatenteerd systeem

Alle functies van de SO! worden via een app op je smartphone of je tablet aangestuurd. Maar het intelligente en gepatenteerde solar trackingsysteem gaat zelfs nog een stapje verder. Door middel van geolocatie volgen de lamellen automatisch de stand van de zon, en zetten ze zichzelf in de door jou gewenste stand. Zo heb je de hele dag lang de perfecte hoeveelheid zon of schaduw. Zonder dat je een vinger moet uitsteken!

Licht en muziek voor meer sfeer

Muziekliefhebbers verbinden hun favoriete playlist via bluetooth moeiteloos met de SO! Daarin kunnen tot vier waterdichte luidsprekers discreet ingebouwd worden. Een feestje bouwen onder de SO! lukt dus in een mum van tijd.

Ook tijdens lange zomeravonden wil je natuurlijk blijven genieten van je SO! Dat kan met de verschillende opties op vlak van verlichting: warme en koele witte ledverlichting, gekleurde ledlichtjes, dimbare spots en voor romantische zielen en heuse sterrenhemel … Als het aan ons ligt, zit de sfeer alvast goed.

Ultiem comfort

Een geïntegreerde USB-poort en 230Volt stekker zorgen er dan weer voor dat je de hele dag lang verbonden en opgeladen blijft. Wordt het wat frisser? Dankzij een stijlvol verwarmingselement kun jij rustig blijven zitten.

Opties en afwerking: voor elk wat wils

Je werkt jouw SO! af zoals jij het wil. Houten of glazen schuifwanden en windvaste screens zorgen voor beschutting en het gewenste niveau van privacy.

Geniet van de film

Wist je dat je je SO! kunt uitrusten met een projector? Wij voorzien een steunpunt waar je je beamer in kunt bevestigen. De projectie gebeurt op het windvaste screen. Je favoriete film of serie volgen in de SO! - check! Niets van die spannende voetbalwedstrijd of rit in de tour missen? Ook check! En gamingliefhebbers kunnen nu ook buiten hun favoriete spel spelen.

Ontdek de SO! op 29 maart

Op 29 maart lanceren we de SO! op feestelijke wijze en jij kunt er bij zijn! Schrijf je snel in en ontdek de SO! in een deelnemende showroom terwijl je geniet van een feestelijk walking dinner.  


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10403-12669/winsol/partnerberichten/ontdek-de-so-een-unieke-terrasoverkapping-van-winsol/