livios logo

9 goeie redenen om te kiezen voor een garagepoort van Winsol

Ben je aan een nieuwe garagepoort toe? Bij Winsol vind je een uitgebreid gamma die naadloos bij de stijl van je woning aansluit. Of je nu kiest voor een stijlvolle pastorijpoort of een strakke sectionale poort, je bent bij ons aan het juiste adres!

12804-NL

Sectionale poort

Foto Winsol

12804-NL

Pastorijpoort

Foto Winsol

12804-NL

Pastorijpoort met raam

Foto Winsol

  1. Ruime keuze op vlak van stijlen, kleuren en afwerking. Informeer je gerust vrijblijvend in een showroom in je buurt.
  2. We besteden in onze eigen lakkerij extra veel aandacht aan het lakwerk. We zorgen voor een toplaag die dikker is dan de norm voor een betere kleurvastheid. We geven je met plezier 5 jaar garantie op het lakwerk.
  3. Omdat we al onze poorten op maat maken, behoud je steeds de maximale inrijbreedte.
  4. Verticaal openende sectionaalpoort waarbij de poort wegschuift onder het plafond zodat je meer ruimte in de garage overhoudt. Ideaal voor wie graag ook nog fietsen of andere zaken stockeert.
  5. Je isoleert je woning beter met een super-isolerende garagepoort. Ontdek hier alles over onze poort met hoge isolatiewaarde.
  6. Afstandsbediening is beveiligd tegen hackers.
  7. Vingerklembeveiliging: de vorm van de panelen voorkomt dat je vingers ertussen gekneld kunnen raken.
  8. Onderloopbeveiliging: voelt de motor weerstand tijdens het dalen, dan gaat de poort automatisch terug naar boven. Kleine kinderen of huisdieren lopen zo geen enkel risico.
  9. Inbraakwerend: de stevigheid van het beslag, de sterkte van de panelen en de motorblokkering kunnen ongewenste bezoekers niet zomaar langs je garagepoort je woning binnendringen.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10403-12804/winsol/partnerberichten/9-goeie-redenen-om-te-kiezen-voor-een-garagepoort-van-winsol/