livios logo

Bij Winsol bedien je je rolluiken of je screens met een app

Rolluiken of screens beschikken over heel wat voordelen: 

12878-NL

Screens Winsol

Foto Winsol

12878-NL

Rolluik Winsol

Foto Winsol

  • Ze houden tijdens de zomer de warmte buiten. Zo blijft je huis lekker fris, zonder dat je een energieverslindende airco moet gebruiken. Een duurzame oplossing dus, voor een aangename binnentemperatuur.
  • Ze zorgen voor extra privacy. Met rolluiken heb je natuurlijk helemaal geen inkijk meer. Met screens kun je zelf de mate van inkijk en doorkijk bepalen. Zo kun je ervoor zorgen dat de inkijk minimaal is, maar dat je zelf wel nog van binnen naar buiten kunt kijken.
  • Ze verduisteren waar en wanneer nodig. Wist je trouwens dat Winsol één van de weinige leveranciers van screens is die over een gamma beschikken van doeken die tot quasi 100% verduisteren?
  • Zowel met screens als met rolluiken bespaar je op je energieverbruik. Tijdens de zomer hoef je geen airco te gebruiken en tijdens winter zorgen rolluiken voor een extra isolatielaag. Je verwarming kan dus wat minder.

En wat nog leuker is, je kunt je screens of je rolluiken bedienen via een app, dankzij de slimme technologie van Somfy. Je kunt dus altijd en overal, waar je ook bent, controleren of je rolluiken neergelaten zijn of niet. Handig voor wie op reis is en toch de indruk wil wekken van een bewoond huis bijvoorbeeld. Of vertrok je ’s morgens naar het werk en ben je er niet zeker van of je screens wel degelijk zijn ingerold? Dan check je toch gewoon de app! Komt er een plotse regenbui opzetten, dan kun je ook snel en makkelijk je screens optrekken zodat ze geen schade oplopen.

Actie: gratis app bij aankoop van 2 motoren, geldig tot 31 mei

Sta je op het punt om rolluiken of screens te kopen? Kom dan zeker langs bij Winsol, want wie twee motoren koopt om zijn screens of rolluiken aan te sturen, krijgt er de Connexoon Window app helemaal gratis bij!

Vul vlug dit formulier in en wij contacteren je voor een afspraak.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10403-12878/winsol/partnerberichten/bij-winsol-bedien-je-je-rolluiken-of-je-screens-met-een-app/