livios logo

Winsol stelt voor: handige online tools voor (ver)bouwers

Wie gaat bouwen of renoveren, die doorloopt een intensief traject. Je wil natuurlijk de beste prijs/kwaliteit voor je nieuwbouw of renovatie. Maar dat betekent ook dat je je moet verdiepen in de wereld van isolatiewaarden, premies en subsidies.

13265-NL

Winsol: handige online tools voor (ver)bouwers

Foto Winsol

13265-NL

Winsol: handige online en gratis tools voor (ver)bouwers

Foto Winsol

Bij Winsol helpen we je graag een handje. We ontwikkelden een aantal gratis online tools die je wijzer moeten maken.

  • Ben je aan nieuwe ramen en deuren toe en wil je graag even checken hoeveel centen je daarvoor nodig hebt? Dan is deze ‘budget checker’ wat je nodig hebt. Je voert in welke soort ramen en deuren je wil en je krijgt onmiddellijk een prijsindicatie via mail toegestuurd. Hou er wel rekening mee dat de uiteindelijke prijs kan verschillen.
  • Wat is de impact van nieuwe ramen en deuren of zonwering op je energieverbruik? Met deze energiecalculator maak je de nodige simulaties die je vertellen op welke termijn je investering in zonwering of beter geïsoleerde ramen en deuren rendeert.
  • Om je weg te vinden in het doolhof van subsidies en premies is er deze ‘subsidiezoeker’. Op basis van de aard van je project en je postcode krijg je een overzicht van de mogelijke premies waarvan je kunt genieten.
  • Ben je bezig met een zeer grondige verbouwing of wil je van een nieuwbouw de EPB-waarde kennen? Deze uitgebreide tool zorgt voor een gedetailleerd rapport. Ga er wel even voor zitten, want voor een correcte weergave zijn er natuurlijk wel een aantal gegevens nodig.
  • Wil je weten hoe het zit met het energieverbruik in je woning en dus je EPC-score kennen? Dan vul je deze EPC-simulatie in! Zijn er eventuele pijnpunten in je woning of appartement, dan zul je deze snel weten te lokaliseren.

Tot slot bezorgen we je nog wat lectuur om je te helpen de juiste keuze te maken op vlak van materialen:

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10403-13265/winsol/partnerberichten/winsol-stelt-voor-handige-online-tools-voor-ver-bouwers/