livios logo

Winsol schrijnwerk = extra veilig!

Bij Winsol willen we dat jouw nieuwe of gerenoveerde woning een echte thuis wordt. Een veilig gevoel hoort daar ook bij.

13639-NL

Safety First bij Winsol! Ontdek nu het Safety Pack in de showroom!

Foto Winsol

Winsol: experts in veiligheid

Winsol ramen en deuren, garagepoorten en rolluiken helpen je huis te beveiligen tegen ongewenste bezoekers, want Safety First! Ons buitenschrijnwerk voldoet aan de strengste eisen op vlak van isolatie, duurzaamheid én veiligheid.

Meer veiligheid voor dezelfde prijs: het Winsol Safety Pack

Winsol schrijnwerk is standaard extra goed beveiligd tegen inbraak. Maak hieronder kennis met het Winsol Safety Pack of ontdek het nu in één van onze showrooms.

  • Inbraakwerend veiligheidsbeslag: stevige sloten en extra veilige raam- en deurkrukken zonder meerprijs.
  • Alle Winsol aluminium en pvc ramen zijn voorzien van 4 paddestoelnokken die verhinderen dat de raamvleugel uit het kader getild wordt (bv. met behulp van een koevoet).
  • Alle Winsol buitendeuren beschikken over 5 meerpuntssluitingen. De deur wordt dus op 5 plaatsen vergrendeld, wat extra bescherming biedt tegen inbraakpogingen.
  • Onze pvc ramen hebben een harde massieve middenbrug die doorboren extra moeilijk maakt.
  • Winsol pvc hefschuiframen zijn voorzien van 4 sluitnokken, aan elke kant 1. Daardoor zijn ze moeilijker open te forceren.
  • Ons nieuwste schuifraamsysteem C+70 MOOV is voorzien van afsluitingen op elke zijde van de vleugel. Bij andere merken is dit vaak alleen op de sluitzijde.

Inbraakvertragend glas

Wil je ook het glas van je ramen beveiligen? Kies dan voor gelaagd inbraakvertragend glas. De speciale folie tussen de 2 glaslagen houdt het glas bijeen bij inslag. Het kost inbrekers meer tijd en moeite om het glas te breken, waardoor ze het sneller opgeven.

Vergeet ook je rolluiken en garagepoort(en) niet!

Ook je rolluiken en garagepoort(en) zijn een doelwit van inbrekers. Laat de rolluiken neer wanneer je niet thuis bent zodat ze een extra buffer vormen. Elektrische rolluiken hebben een buismotor die blokkeert bij het omhoogtillen. Maar ook de versterkte onderlatten en veiligheidsgeleiders maken Winsol rolluiken extra veilig.

Maar we hebben ook gedacht aan de beveiliging van je garagepoorten! Winsol poorten beschikken allemaal over het RC2-veiligheidscertificaat en zijn gemaakt uit uiterst stevig materiaal. Stevig beslag en de motorblokkering verhindert het binnendringen van ongewenste bezoekers via de poort.

En wat met de afstandsbediening? Winsol werkt met ‘rolling codes’ die telkens veranderen waardoor de code om je poort te openen moeilijk te achterhalen is door hackers.

Lees meer over het Winsol Safety pack of bezoek één van onze showrooms in je buurt en laat je informeren door onze ervaren adviseurs. Je krijgt altijd een gratis en vrijblijvende offerte op maat.

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10403-13639/winsol/partnerberichten/winsol-schrijnwerk-extra-veilig/