livios logo

C+70 MOOV, het ultraveilige pvc schuifraam voor meer licht en ruimte

Schuiframen zorgen voor meer ruimte. Je haalt er extra daglicht mee binnen en tijdens de zomer vervaagt de grens tussen binnen en buiten.

13701-NL

Safety First met het ultraveilige schrijnwerk van Winsol!

Foto Winsol

13701-NL

Winsol schrijnwerk = ultra veilig!

Foto Winsol

De C+70 MOOV is een nieuw  pvc schuifraam dat ultra-isolerend is en bovendien erg makkelijk in gebruik. Tel daarbij de zeer gunstige prijs/kwaliteitverhouding en je begrijpt waarom dit schuifraam een ster in wording is.

Comfortabel en innovatief schuifsysteem

Het parallel schuifsysteem laat de bewegende vleugel zonder wrijving of weerstand wegschuiven van het kaderprofiel. Daardoor opent en sluit de C+70 MOOV bijzonder makkelijk. Gedaan met trekken en sleuren; je draait simpelweg de kruk naar boven en het schuifraam glijdt open!

Extra inbraakbeveiliging

De C+70 MOOV zorgt voor een extraveilig gevoel dankzij het veiligheidsbeslag op de 4 zijden van de openschuivende vleugel. Bij andere hefschuiframen is vaak alleen de sluitzijde voorzien van afsluitingen. Daarnaast kan je ook kiezen voor gelaagd inbraakvertragend glas waarbij een speciale folie het raam bijeenhoudt bij inslag.

EPB- en BEN-conform

Pvc ramen zijn over het algemeen goed isolerend. Maar de C+70 MOOV gaat nog een stapje verder:

  • Ingewerkte rubberen afdichting rond om rond in plaats van de klassieke borstelafdichting
  • Superieure wind-, water- en luchtdichtheid
  • Verbeterde akoestische isolatie
  • Thermische isolatie die EPB- en BEN (Bijna Energie Neutraal) conform is

Afwerking op maat

De stijlvolle en elegante profielen kunnen volledig afgewerkt worden naar wens zodat de C+70 MOOV perfect past bij de stijl van je woning. Kies uit een grote waaier aan kleuren of opteer voor een deels verzonken profiel in de vloer om de overgang naar de tuin of het terras zo klein mogelijk te maken.

Meer info over het ultraveilige buitenschrijnwerk van Winsol? Ontdek ons Safety Pack of ga langs in één van onze showrooms.

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10403-13701/winsol/partnerberichten/c70-moov-het-ultraveilige-pvc-schuifraam-voor-meer-licht-en-ruimte/