livios logo

Bezoek Batibouw elke dag … in de showroom van Winsol

Binnenkort is het opnieuw zo ver: Batibouw begint. Dé hoogmis voor bouwers en renoveerders die op zoek zijn naar informatie en inspiratie voor hun plannen. Dit jaar is er geen stand van Winsol te zien, we kiezen voor een andere aanpak.

13750-NL

Kom langs voor gratis en vrijblijvend advies van specialisten

Foto Winsol

13750-NL

Bekijk de vele producten van Winsol 'in het echt'

Foto Winsol

Winsol: altijd een showroom in je buurt

Wie dit jaar liever niet de reis naar het verre en drukke Brussel maakt is meer dan welkom in een Winsol-showroom. We maken er een erezaak van om steeds dicht bij onze klanten aanwezig te zijn. Ons Partner-netwerk is het afgelopen jaar flink uitgebreid, dus zoek hier zeker naar het dichtst gelegen verkooppunt in jouw buurt.

De voordelen van een bezoekje aan de showroom:

  • Je krijgt advies van een vakman in je buurt!
  • Je kunt in het winkelpunt terecht voor inspiratie, maar je kunt ook een afspraak maken bij jou thuis en op een moment dat het jou past.

Je verliest dus geen kostbare tijd met verre verplaatsingen en vervelende files.

Maak een afspraak voor een uitgebreide kennismaking

De deuren van onze showrooms staan uiteraard voor je open als je wil binnen springen. Maar als je een afspraak maakt, dan zijn we zeker dat de juiste specialist je te woord zalstaan. Hij of zij antwoordt met veel plezier op alle mogelijke vragen en laat je de verschillende producten zien. Zo kun je je veel beter voorstellen hoe het er bij jou zal uitzien.

Ontdek de verschillende kleuren en afwerkingsmogelijkheden

Bij Winsol maken we altijd je ramen, deuren, poorten of zonwering op maat. Dat betekent dat je dus heel veel keuze hebt op vlak van afwerking. Het lakwerk van je buitenschrijnwerk bijvoorbeeld, zodat je huis echt de uitstraling krijgt die bij je past.

Ga je voor screens of een zonneluifel? Ook daar zijn we de keizers van keuze: het aanbod aan doeken is zeer uitgebreid. Krijg je al keuzestress? Dat hoeft niet, onze experts begeleiden je bij elke stap, zodat je weloverwogen beslist.

Geen Batibouw, wel een aanpak op maat (en kortingen natuurlijk)

Je merkt het, we zijn er dit jaar niet bij op Batibouw, maar we blijven onze klanten in de watten leggen. Een persoonlijke aanpak, waarbij we je steeds een vrijblijvende offerte op maat bezorgen. En natuurlijk doen we mee met het kortingenfestival dat Batibouw is: volg deze link om jouw korting alvast te verzekeren. Of loop langs in de showroom en vraag naar de voorwaarden. 

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10403-13750/winsol/partnerberichten/bezoek-batibouw-elke-dag-in-de-showroom-van-winsol/