livios logo

Winsol stelt de SolarFix voor: zonwerende screens op zonne-energie

Wordt het dit jaar opnieuw een zomer die 3 hittegolven zal kennen? We hebben er nog even het raden naar, maar de trend is duidelijk. Onze zomers worden steeds langer én warmer. In combinatie met een bouwtrend die inzet op grote raampartijen is het risico op oververhitting van je woning groot. Screens die de zonnewarmte tegenhouden en zo verhinderen dat je huis mee opwarmt zijn dan de ideale oplossing. Het is een duurzame manier omdat je niet of toch veel minder beroep moet doen op energieverslindende airco-systemen om een aangename temperatuur te behouden in je slaapkamers of je woonkamer.

13811-NL

SolarFix Black Belt uitvoering

Foto Winsol

13811-NL

SolarFix Colour uitvoering

Foto Winsol

13811-NL

SolarFix Standard Symmetrisch

Foto Winsol

13811-NL

SolarFix Standard Asymmetrisch

Foto Winsol

SolarFix: voorzetscreen op zonne-energie

Een voorzetscreen is ideaal om te plaatsen op bestaande ramen. De kast past in de meeste gevallen perfect in de dagmaat zodat deze niet uitsteekt of de gevel ontsiert. Je houdt ook geen lichtinval tegen.

In de kast worden discreet 2 zonnepanelen gemonteerd die een ultrakrachtige 4Ah batterij opladen. Deze batterij gaat tot 2 x langer mee dan de standaardbatterij die je veelal in dergelijke systemen aantreft. Zo ben je er zeker van dat je de SolarFix van Winsol steeds kunt bedienen, ook wanneer het lang bewolkt of donker is.

100% draadloos, 100% groene energie

Dat je je screen niet hoeft aan te sluiten op het elektriciteitsnet biedt niets dan voordelen:

  1. Je gebruikt gratis zonne-energie zodat geen extra verbruik toevoegt aan je factuur.

  2. De installatie van je screen gebeurt zonder kap- of breekwerk. Met andere woorden: sneller en zonder enig risico. Je hoeft zelfs niet thuis te zijn als de installateur komt!

Design

Het oog wil natuurlijk ook wel wat. Naast de behuizing zorgen we er ook voor dat het zonnepaneel zo discreet mogelijk in het verzonken profiel wordt ingewerkt.

  • In de ‘Black Belt’ versie wordt de onderzijde van de screenkast gelakt in dezelfde kleur als de zonnepanelen voor een strak effect.
  • In de “Colour” versie worden de zonnepanelen gelakt in dezelfde kleur als de behuizing.
  • De “Standard” biedt de keuze tussen een asymmetrisch design met beide zonnecellen langs één zijde of een symmetrisch design met één paneel links en één rechts.

Gebruiksgemak 

Alle SolarFix screens zijn uitgerust met een krachtige motor, die je bedient met een afstandsbediening of een wandschakelaar.

Benieuwd? Ontdek de SolarFix tijdens de opendeurdagen op 13,14 en 15 maart!


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10403-13811/winsol/partnerberichten/winsol-stelt-de-solarfix-voor-zonwerende-screens-op-zonne-energie/