livios logo

Summerproof je tuin of terras zonder buiten te hoeven komen

We blijven met zijn allen thuis, maar het leven staat niet stil. Het mooie lenteweer komt eraan. Hét perfecte moment om je tuin voor te bereiden zodat je deze zomer in de schaduw geniet met vrienden en familie.

13895-NL

Onder de Pergola SO!, dat is heerlijk genieten!

Foto Winsol

13895-NL

Vrijstaande Pergola SO!

Foto Winsol

13895-NL

Aangebouwde Pergola SO!

Foto Winsol

13895-NL

Pergola SO! met verschillende modules aan elkaar gekoppeld.

Foto Winsol

SO! terrasoverkapping met automatisch bestuurde lamellen

Optimaal én beschut genieten doe je onder een Pergola SO!. Deze terrasoverkapping met lamellen zorgt dankzij de besturing op basis van geolocatie en de stand van de zon altijd voor de perfecte hoeveelheid schaduw of zon. Helemaal automatisch! Lees meer over de SO! terrasoverkapping en de verschillende opties.

Ontdek de SO! in onze virtuele showroom

Of kom de Pergola SO! ontdekken in onze virtuele showroom! Hier vind je alle Winsol producten terug, samen met alle productinformatie en leuke filmpjes. Neem een kijkje!

> Bezoek de virtuele showroom van Winsol.

Visualiseer de SO! van je dromen tijdens een thuisbezoek

Lijkt een Pergola SO! je wel iets voor jouw terras? Benieuwd naar hoe het er zou kunnen uitzien? Daar heeft Winsol een oplossing voor! Vraag nu al een afspraak aan huis aan via onze website. Onze adviseur komt dan binnenkort bij je thuis langs met alle informatie en onze AR app. Dankzij deze tool zie je in enkele ogenblikken hoe de SO! van je dromen er zal uitzien op jouw terras of in jouw tuin.

> Vraag nu al een thuisbezoek aan. Onze adviseurs contacteren je om verder af te spreken.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10403-13895/winsol/partnerberichten/summerproof-je-tuin-of-terras-zonder-buiten-te-hoeven-komen/