livios logo

3 tips om na te zomeren in je tuin met de Pergola SO!

De kantelbare lamellen van de Pergola SO! van Winsol creëren een microklimaat waardoor het er zalig vertoeven is. Niet alleen in de zomer, maar ook wanneer het wat kouder en donkerder wordt. Maar geen nood, dankzij de vele opties en afsluitingen zit je ook in het najaar knus en gezellig onder de SO!.

14354-NL

Pergola SO! met lamellen met houtlook-afwerking

Foto Winsol

14354-NL

Waterdichte metalen design drukknoppen om de SO! te bedienen

Foto Winsol

14354-NL

Nazomeracties op de Pergola SO! terrasoverkapping

Foto Winsol

14354-NL

Zwarte Pergola SO! met led verlichting

Foto Winsol

14354-NL

Witte Pergola SO! met screens en infraroodverwarming

Foto Winsol

Sfeervolle led verlichting

Wanneer de avond valt hoef je helemaal niet naar binnen te vluchten. Dankzij de verschillende ledverlichtingsopties creëer je zelf de juiste sfeer onder de Pergola SO! Direct of indirect licht, licht in alle kleuren van de regenboog of een gezellige en romantische sterrenhemel. Nog meer licht nodig? We kunnen ook nog extra spots toevoegen in de draagstructuur en in de lamellen. Vraag gerust naar alle mogelijkheden in onze showrooms.

Afsluitingen tegen weer en wind

Mix en match de zijdelingse afsluitingen voor je pergola. Ze zorgen voor privacy, houden de schadelijke zonnestralen tegen of beschermen je tegen regen en gure wind. Ontdek al onze afsluitingen, van houten wanden tot screens.

Begint het te waaien en je bent net niet thuis? De windsensor beschermt je screens en rolt ze op! En wat bij regenweer? De lamellen laten volledig gesloten geen water door. Alle regendruppels worden afgevoerd via de goten in de structuur. En wanneer het begint te vriezen openen de lamellen automatisch zodat ze niet aan elkaar vastvriezen. Kortom, de Pergola SO! is winterproof.

Infraroodverwarming voor extra warmte

Graag nog wat extra warmte? Kies voor één of meerdere geïntegreerde infraroodverwarmingen met een capaciteit van 2600 W. Dankzij het tijdloze design passen ze perfect onder de Pergola SO! én ze houden je warm.

Klaar voor een knusse en gezellige avond onder de SO!?

Nazomeracties op de Pergola SO!

Profiteer van 14 september 2020 t.e.m. 11 oktober 2020 van verschillende acties op de Pergola SO! overkapping. Kies uit 4 gratis design drukknoppen, een upgrade naar een automatische motor of lamellen met houtlook!

> Bekijk de voorwaarden of vraag meteen jouw gratis offerte op maat aan.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10403-14354/winsol/partnerberichten/3-tips-om-na-te-zomeren-in-je-tuin-met-de-pergola-so/