livios logo

3 Winsol-schrijnwerkupdates voor designliefhebbers

Binnenkort is het opnieuw Batibouw, de hoogmis om je te laten informeren én inspireren op het vlak van bouwen en renoveren. Winsol begint daar graag nu al mee. Maak kennis met onze 3 design-updates aan het bestaande ramen en deuren gamma!

14690-NL

Winsol aluminium schuifraam met screens

Foto Winsol

14690-NL

Geel gelakte pvc-ramen - C+70

Foto Winsol

14690-NL

Pvc- ramen en -voordeur - C+70

Foto Winsol

1. Gelakte pvc-ramen met naadloze hoeken

Is het design van jouw ramen heel belangrijk? Dan kan je kiezen voor aluminium ramen met een minimale lasnaad. Of kies voor gelakte Winsol C+70 pvc-ramen! Vanaf februari 2021 werken we de hoeken van de gelakte pvc-ramen naadloos af zodat je de groef waar de profielen met elkaar werden verbonden niet meer ziet!

De hoeken worden vóór het lakken opgeschuurd en gepolierd, waardoor de verbinding onzichtbaar wordt. Daarna lakken we de ramen in de RAL-kleur naar keuze. Kies je om de buiten- én binnenkant te lakken? Dan worden de groeven aan beide kanten mooi weggewerkt. Bij ramen met een gelakte buitenkant en een in de massa gekleurde binnenkant zullen de naden binnen wel nog zichtbaar zijn.

> Lees meer over onze C+70 profielen.

2. Aurora schuifraam met minder profiel en meer glas

Een aluminium schuifraam dat er mooi uitziet en tegelijkertijd ook uitstekend isoleert? Aurora is een goeie keuze en past perfect bij zowel de Allura+81 ramen als bij de hoog-isolerende Artica+91 ramen. Aurora typeert zich door de slanke profielen die zelfs deels in de vloer ingewerkt kunnen worden. Zo verdwijnt de drempel tussen binnen en buiten nóg meer. De monorail-optie bevat nóg slankere profielen voor het vast gedeelte.

Standaard is de middenstijl, het profiel tussen de 2 glaspartijen, 103 mm breed. Hierdoor kan dit raam ook grote oppervlaktes aan. Vanaf februari kan je ook kiezen voor de ultraslanke middenstijl van 50 mm. Een oplossing voor een strak en minimalistisch resultaat waarbij het zicht naar buiten minder belemmerd wordt. Er is meer glas waardoor er meer daglicht binnenvalt, iets wat ook nu tijdens de donkere dagen welkom is.

> Lees meer over het Aurora schuifraam.

3. Nieuwe trendkleuren in korrelstructuur voor pvc

Om in te spelen op de huidige trends voegen we ook 2 nieuwe matte pvc-folies toe met korrelstructuur. Het gaat om de kleuren antraciet (RAL 7016) en kwartsgrijs (RAL 7039) die tot nu toe alleen verkrijgbaar waren in houtnerfstructuur. Dankzij de korrelstructuur kunnen we de look van aluminium evenaren met pvc-profielen.

Het gamma pvc-folies voor 2021 bestaat uit 14 kleuren voor de buitenkant. Aan de binnenkant kan je kiezen uit 4 kleuren: gladwit, roomwit, zwart 9005 korrelstructuur en zuiver wit. Zwart en zuiver wit aan de binnenkant kunnen alleen maar gecombineerd worden met dezelfde kleur aan de buitenkant. Naast antraciet en kwartsgrijs behoren ook gitzwart (RAL 9005) en zwartbruin (RAL 8022) tot de meest populaire kleuren voor pvc-ramen.

Wist je trouwens dat we bij Winsol alle pvc-ramen zelf lakken en foliëren in onze eigen Belgische productie-eenheid? Hierdoor kunnen we nóg beter waken op een kwalitatieve afwerking van je ramen.

> Meer over Winsol pvc-ramen.

Ontvang je graag meer info over Winsol ramen en deuren? Kom even langs in een showroom in je buurt. Onze adviseurs helpen je graag verder!

> Ontdek onze verkooppunten

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10403-14690/winsol/partnerberichten/3-winsol-schrijnwerkupdates-voor-designliefhebbers/