livios logo

Pergola Z!P en Z!P CUBE: puur terrasplezier!

Klaar voor die gezellige momenten op het terras, de ganse zomer lang? Maak kennis met de nieuwste Winsol pergola’s die uitblinken in comfort én design.

15043-NL

Pergola Z!P en Z!P CUBE - Winnaar van een Red Dot: Best of the best 2021 award

Foto Winsol

15043-NL

Pergola Z!P met romantische outdoor gordijnen

Foto Winsol

15043-NL

Pergola Z!P cottage stijl met steellook glaswand

Foto Winsol

15043-NL

Pergola Z!P CUBE met Ambiente lamellenwand - Strak en modern

Foto Winsol

15043-NL

Pergola Z!P CUBE zijaanzicht met Ambiente lamellenwand (houtlookafwerking)

Foto Winsol

Een Pergola Z!P voor elke bouwstijl

Geen enkel huis en terras is hetzelfde, maar dat is geen enkel probleem. De nieuwe Pergola Z!P en Z!P CUBE terrasoverkappingen passen door hun design en vele afwerkingsmogelijkheden bij elke thuis. En dat is ook de jury van de internationale Red Dot designprijs niet ontgaan, want de Z!P werd onlangs bekroond met de Red Dot: Best of the best award!

Regenwerende Pergola Z!P

De Pergola Z!P is een stijlvolle aanbouwterrasoverkapping met hellend dak en oproldoek. Dankzij het schuine dak en de geïntegreerde regenafvoer kan je gerust blijven zitten wanneer er een zomerse regenbui boven je tuin hangt.

De Z!P is uitgerust met alle comfort dat je buiten nodig hebt, zoals aangename en sfeervolle ledverlichting, geïntegreerde Bluetooth speakers, verwarming, stopcontacten en usb laadpunten.

Last van de laagstaande zon of je wil wat extra privacy vooraan? Kies optioneel voor een volant-plus screen op zonne-energie met 2 subtiel ingewerkte zonnepanelen.

> Ontdek meer over de Pergola Z!P

Pergola Z!P CUBE: strakke, moderne lijnen

De Pergola Z!P komt met het schuine dak en de optionele sfeerwanden zoals de steellook glaswand of houten schuifwand uitstekend tot haar recht bij landelijke en cottage stijlen. Zoek je de terrasoverkapping die perfect past bij jouw moderne woning? Maak kennis met de Pergola Z!P CUBE!

Deze aanbouwterrasoverkapping met oproldoek differentieert zich dankzij de strakke rechte lijnen en het horizontale dak. Het is de perfecte zonwering voor een minimalistische tuin en terras. Met de juiste koele ledverlichting en sfeerwanden zoals screens of de Winsol Ambiente lamellenwand met ledverlichting, maak je je pergola helemaal af.

En tot slot, gedaan met rondslingerende afstandsbedieningen. Vanaf nu heb jij de bediening van je pergola altijd bij de hand, via de app op je smartphone! Wil je graag nog een optionele bediening? Kies voor onze design drukknoppen in de paal. Deze zijn verlicht én waterdicht!

> Ontdek meer over de Pergola Z!P CUBE

Meer inspiratie?

Kom de gloednieuwe Pergola Z!P en Z!P CUBE ontdekken in een Winsol verkooppunt in je buurt. Onze adviseurs tonen je graag de vele mogelijkheden en het gebruiksgemak van deze award-winning terrasoverkappingen!

Of inspireer je eerst via onze gratis online brochure. Wil je de papieren versie ontvangen? Vink dan ook even dat vakje aan en wij bezorgen jou snel een exemplaar via de post!

> Download de Pergola Z!P brochure


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10403-15043/winsol/partnerberichten/pergola-z-p-en-z-p-cube-puur-terrasplezier/