livios logo

5 redenen om een Winsol luifel te kiezen

Een Winsol luifel, da’s echt thuiskomen op je terras en genieten zonder zorgen. En dat komt niet alleen door het vernuftige en mooie design van onze luifels, de sfeervolle ledverlichting en slimme technologieën zoals io bediening. Onze nieuwe ultrasterke knikarmen zijn bestand tegen windsnelheden tot 6 Beaufort!

15225-NL

Winsol Lumisol luifel met ledverlichting

Foto Winsol

15225-NL

Winsol Lumisol luifel met ledverlichting in de kast

Foto Winsol

15225-NL

Gesloten Lumisol luifel

Foto Winsol

15225-NL

Linasol luifel met ledverlichting

Foto Winsol

15225-NL

Winsol Squaro zonnetent met volant-plus

Foto Winsol

Waarom kiezen voor een Winsol zonnetent? We bezorgen je 5 goeie redenen!

1. Je zonneluifel gaat tot wel 10x langer mee

Ultrasterke knikarmen zijn met het design van de kast de basis van je zonneluifel. Ze dragen samen met de verankering in de gevel het gewicht van de luifel, zodat jij zorgeloos kan genieten van een streepje schaduw op je terras.

Winsol knikarmen zijn volledig afgesteld op de eisen waaraan een luifel vandaag moet voldoen: ultrasterk door extra staalkabels of  Powerband in de elleboog van de arm en met een lange levensduur. Onze zonnetenten en knikarmen worden uitvoerig getest om zoveel mogelijk cycli uit te voeren bij verschillende weersomstandigheden. Wees dus maar gerust, jouw Winsol luifel gaat een leven lang mee!

2. Geen zorgen bij harde wind

Onze knikarmen hebben tot 50 % dikkere profielen en scharnieren uit smeedaluminium. In combinatie met de 4-voudige zelfsmerende staalkabel of geweven Dyneema Powerband in de arm, kunnen onze luifels ook harde windsnelheden tot 6 Beaufort weerstaan.

Dankzij deze knikarmen behoren onze SquaroLinasolLumisol en Luno zonneluifels tot de hoogste windklasse 3.

3. Geïntegreerde sfeervolle ledverlichting

Bij Winsol denken we verder dan alleen maar de praktische, zonwerende kant van de luifel. Daarom bieden we ook extra’s aan om je comfort op het terras te verhogen. Zoals ledverlichting in de kast, voorlijst of knikarmen! Dimbaar, wit licht met een regelbare kleurtemperatuur of zelfs sfeervol RGB licht. Er zijn zoveel mogelijkheden!

Koos je door omstandigheden niet voor extra verlichting in de armen? Geen probleem, de led-strips kunnen ook nadien makkelijk worden toegevoegd!

4. Oppervlaktes tot wel 7 m breed

Wie droomt niet van een terras met voldoende schaduw tijdens zomerse hittegolven? Onze zonneluifels kunnen dankzij de beste materialen en ultrasterke knikarmen grote overspanningen aan (bv. 7 x 4 m), zonder in te boeten op de windbestendigheid.

5. Je hoofd stoten is verleden tijd

Je hebt het misschien al meegemaakt… Je staat recht uit de loungezetel op je terras en stoot je hoofd tegen de elleboog van de knikarm. Blauwe plekken en bulten op je hoofd zijn voortaan verleden tijd want onze knikarmen hebben een hogere doorloophoogte! De ellebooghoek van de armen is de helft kleiner en dus heel wat veiliger geworden!

Winsol zonneluifels: een oplossing voor elke stijl

Naast bovenstaande zaken speelt het design van de kast, de kleur ervan en het type doek ook een rol. De personalisatiemogelijkheden zijn eindeloos! Onze luifels passen bij elke bouwstijl, van landelijk tot modern.

Download onze gratis zonweringsbrochure voor meer info en inspiratie of kom langs in een van onze verkooppunten om de zonneluifels in het echt te ontdekken. Of wat dacht je van enkele realisaties met Winsol zonnetenten?

> Ontdek alle Winsol luifels


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10403-15225/winsol/partnerberichten/5-redenen-om-een-winsol-luifel-te-kiezen/