livios logo

Staycation dankzij Winsol zonwering!

Ga jij deze zomer op reis of blijf je lekker thuis om te genieten op je eigen terras of in je eigen tuin? Kies je voor de laatste optie? Dan kan Winsol je helpen om een fantastische zomer in eigen land te creëren, ongeacht het weer. Want Winsol, da’s thuis genieten!

15429-NL

Pergola SO! aluminium terrasoverkapping met Ambiente lamellenwand

Foto Winsol

15429-NL

Dubbele Squaro luifel met volant-plus screen vooraan

Foto Winsol

15429-NL

Pergola Z!P terrasoverkapping met oproldoek en outdoor gordijnen

Foto Winsol

15429-NL

Screens houden de zonnewarmte tegen

Foto Winsol

15429-NL

Lumisol luifel: De populairste Winsol luifel

Foto Winsol

Een zomer lang woonplezier dankzij Winsol? Dat kan op 3 manieren:

1)     Terrasoverkapping – Creëer je eigen microklimaat

Aluminium terrasoverkappingen of pergola’s zijn al een tijdje populair. Geen wonder, want ze zijn multi-inzetbaar. Een pergola is de perfecte loungeplek in je tuin. Of gebruik je pergola als poolhouse of outdoor cinema!

Dankzij een zonwerend doek of automatische lamellen en sfeerwanden zoals screens, gordijnen en glazen schuifwanden, creëer je je eigen microklimaat onder je Pergola SO! of Pergola Z!P. Geniet bovendien van alle comfort dankzij ledverlichting, Bluetooth speakers, verwarming en stopcontacten.

> Ontdek de Winsol pergola’s met alle comfort

2)     Zonneluifels – Een oase op je terras

Buiten genieten, maar toch in de schaduw? Een luifel aan de gevel van je woning beschermt je tegen de UV-stralen van de zon. Dankzij de geïntegreerde ledverlichting in de kast, voorlijst of knikarmen zit je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat onder je luifel.

Wil je ook graag een streepje muziek? De Winsol Linasol luifel heeft geïntegreerde Bluetooth speakers. En voor wie extra privacy zoekt is er ook de Squaro luifel met een volant-plus screen aan de voorkant.

> Ontdek alle Winsol zonneluifels

3)     Screens – Hou het binnen aangenaam koel

Tot nu toe zijn we gespaard gebleven van hittegolven zoals die van vorig jaar. Maar dat wil niet zeggen dat het binnen niet té warm kan worden. Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’, stellen we graag onze screens voor.

Deze zonwering wordt aan de buitenkant van het raam geplaatst en houdt maar liefst 85 % van de zonnewarmte tegen. Dat wil zeggen dat het mét screens veel minder snel opwarmt binnen. De ideale duurzame oplossing voor een koele thuis.

Bovendien kunnen we screens op zonne-energie (SolarFix) snel plaatsen, want er zijn geen ingrijpende werken nodig!

> Ontdek de Winsol screens voor nieuwe én bestaande ramen

Blijf je thuis deze zomer? Maak dan werk van je terras en tuin en upgrade deze met Winsol zonwering. Ook tijdens de zomer kan je bij Winsol terecht voor een afspraak bij je thuis of in de showroom én een vrijblijvende offerte op maat!

Benieuwd of het Winsol-verkooppunt in je buurt open is? Neem een kijkje op onze verkooppunten-pagina op winsol.be.

We wensen jou alvast een fijne zomer!


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10403-15429/winsol/partnerberichten/staycation-dankzij-winsol-zonwering/