Je energiefactuur verlagen? Vervang je oude ramen door deze nieuwe pvc-profielen

Door de oorlog in Oekraïne en de torenhoge inflatie wordt ons dagelijks leven een pak duurder. Ook de prijzen van elektriciteit en aardgas stijgen, waardoor het deze winter aanzienlijk meer zal kosten om je woning te verwarmen. Maar gelukkig kan je door je oude schrijnwerk te vervangen heel wat besparen op je energiefactuur: de nieuwe QUBIC-ramen van Winsol scoren goed op vlak van isolatie en zorgen ervoor dat je minder moet verwarmen.

De isolerende voordelen van pvc

Het nieuwe raam- en deursysteem QUBIC is hoog-isolerend en voldoet moeiteloos aan de EPB-, BEN- en passiefbouwnormen. Je kan de QUBIC-profielen combineren met dubbele of zelfs driedubbele beglazing. De ramen zijn ook akoestisch isolerend en dempen het lawaai vanuit de omgeving. Ideaal als je langs een drukke baan of in een rumoerige buurt woont.

Het uitzicht van aluminium

Met de QUBIC-profielen geniet je van alle voordelen van pvc met een look die het uitzicht van aluminium evenaart. De profielen hebben namelijk een modern, vlak design met schaduwhoek. Het is een eigen ontwikkeling van Winsol, waardoor QUBIC volledig in België wordt gemaakt en geïnstalleerd wordt door erkende Winsol-vakmannen. Lees hier meer over de eigenschappen van QUBIC.

Voor elke woning een oplossing

Naast QUBIC heeft Winsol nog andere ramen en deuren in pvc zoals CENTRIQ en de Retro- en Retrolux-afwerking. Voor elk type woning vind je een gepaste oplossing op vlak van design, isolatie, veiligheid en budget. Bekijk hier het volledige gamma ramen en deuren in pvc. En wie een schuifraam wil plaatsen, kan kiezen uit de nieuwe QUBIC Slide, MOOV of CENTRIQ Slide. Ontdek alle pvc schuiframen. Wil je meer inspiratie? Vraag dan de gratis brochure over ramen en deuren aan en ontvang hem meteen in je mailbox.

Bereken hoeveel energie je bespaart

Benieuwd hoeveel jij op je verwarmingskosten bespaart met nieuwe ramen en deuren? De impact ervan verschilt in de zomer en winter. Via de Energiecalculator bereken je hoeveel energie je bespaart. Start hier jouw simulatie. Weet dat je voor het vervangen van je buitenschrijnwerk ook in aanmerking komt voor premies. Zo verdien je je investering sneller terug. Via deze handige tool ontdek je welke premies er in jouw regio zijn.

Geniet van de Winsol-actie

Wil jij ook nieuwe ramen en/of deuren plaatsen om te besparen op je energiefactuur of om je woning een nieuwe look te geven? Bereken hier hoeveel je nieuwe ramen zullen kosten. Kom langs in een Winsol-verkooppunt in je buurt voor persoonlijk advies en geniet van 19 september tot 31 oktober van onze kortingen op je buitenschrijnwerk. Ontdek hier de actievoorwaarden.

Meer informatie? Surf naar www.winsol.eu/nl-be.

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media