livios logo

Lucht/water-warmtepomp zonder buitenunit

Wil u de esthetiek van uw woning of tuin niet verstoren met uw warmtepomp? Dan moet u niet noodzakelijk kiezen voor een bodem/water-warmtepomp. De WPL IKCS classic van Stiebel Eltron is een lucht/water-warmtepomp die volledig binnen staat.

11221-N

Deze lucht/water-warmtepomp heeft géén buitenunit, ze staat volledig binnen, samen met het boilervat

Foto STIEBEL ELTRON

Volledig binnen geplaatst

De WPL IKCS classic warmtepomp voert lucht aan en af via luchtslangen, door de buitenmuur. De werking is dezelfde als die van een toestel met buitenunit. Deze warmtepomp zorgt voor de verwarming, koeling en het warm water in uw nieuwbouwwoning.

Geen lawaaihinder

De werkingsgeluiden van de warmtepomp worden naar buiten toe beperkt door de luchtslangen. Zo loopt u geen enkel risico op conflicten met uw buren. Het toestel is bovendien bijzonder goed akoestisch geïsoleerd, zodat het ook binnen in de woning nauwelijks hoorbaar is.

Geen vergunning nodig

In Wallonië hebt u meestal een vergunning nodig voor het buiten plaatsen van een warmtepomp. Met de WPL IKCS classic is dit probleem van de baan.

Laag energieverbruik

De WPL IKCS classic heeft een goed rendement, zelfs bij zeer lage buitentemperaturen (SCOP 4,45!). Een laag energieverbruik is met andere woorden gegarandeerd.

Hebt u interesse in dit product? Contacteer dan snel een warmtepompinstallateur voor een vrijblijvende offerte.

12 dingen die je moet weten over hernieuwbare energie


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10437-11221/stiebel-eltron/partnerberichten/luchtwater-warmtepomp-zonder-buitenunit/