livios logo

Een spanplafond in de keuken

De keuken is een plaats die dagelijks veel te verduren krijgt. Daarom is het belangrijk om goed na te denken over de materialen die je in de keuken plaatst. Aangezien er vaak gekookt wordt, is de keuken een vochtige ruimte. Het vocht, vet en andere stoffen die vrijkomen, eindigen op het plafond.

Een spanplafond is bestand tegen vocht en schimmels en is daarom een ideale oplossing voor in je keuken. Welke andere voordelen heeft een spanplafond in de keuken? Wij leggen het graag uit.

Wat is een spanplafond?

Een spanplafond is een kunstdoek dat door middel van warmte strak opgespannen wordt in onzichtbare profielen op je plafond. Het doek wordt onder je bestaand plafond geplaatst, dus er zijn geen kap- of breekwerken nodig.

Wat zijn de voordelen van een spanplafond in de keuken?

1. Onderhoud

Een spanplafond is heel eenvoudig schoon te maken. Een mix van lauw water en een scheutje afwasmiddel is voldoende om vetvlekken van je plafond te halen. Ideaal voor een keukenplafond dus! 

2. Plafondverlichting

In de keuken is verlichting een belangrijk aandachtspunt. Boven het werkgedeelte heb je goede verlichting nodig, terwijl je misschien boven de eetruimte eerder gezellige verlichting wil. In een spanplafond is de plafondverlichting eenvoudig in te werken. Je kan vrijwel alle lampen combineren met een spanplafond, wij zorgen er altijd voor dat de bedrading mooi weggewerkt is.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10439-15618/helixe-installatiebedrijf-spanplafonds-wanden-en-accessoires/partnerberichten/een-spanplafond-in-de-keuken/