livios logo

Wat betekent Bouwinnovatie Hasselt voor jouw woning ?

Wat is voor jou de optimale woning? Ontdek het antwoord en zoveel meer op Bouwinnovatie en schrijf je in voor de interessante infosessies. 

10979-N

Bouwinnovatie gaat door in de Ethias Arena & Grenslandhallen in Hasselt.

Foto Bouwinnovatie

10979-N

Stel al je vragen over bouwen of verbouwen aan specialisten ter plaatse.

Foto Bouwinnovatie

10979-N

Vergeet tijdens je bezoek zeker niet deel te nemen aan de bezoekerswedstrijd!

Foto Bouwinnovatie

Breng je vragen mee! 

Optimaal bouwen is zo functioneel mogelijk bouwen, met het oog op maximaal comfort. Daarbij denken we op bouwtechnisch vlak aan flexibel bouwen met de meest ideale bouwtechniek, beste isolatiematerialen en meest energiezuinige systemen voor onder meer verwarming en ventilatie. Heb je vragen over gevelmaterialen, zonnepanelen of schrijnwerk ... Stel ze op Bouwinnovatie 2018.

De beurs gratis bezoeken? Vraag hier je tickets aan!

Smart homes

In het interieur trekken we ons terug om ons te ontspannen en te genieten. We schenken aandacht aan duurzame materialen voor vloeren, afwerking en inrichting van de keuken en de badkamer. Warmte, licht en ruimte zijn prioritair.

Interieurspecialisten komen op de proppen met totaalrenovaties, maar vele exposanten overtreffen jouw verwachtingen binnen hun specialisatie in bv. trappen, binnendeuren of plafondafwerking.Met het oog op comfort wordt ons huis meer een smart home. Ontdek tijdens Bouwinnovatie wat deze toepassingen voor jouw woning kunnen betekenen.

Genotstuin

De tuin vormt het verlengstuk van ons interieur. Bij warme temperaturen installeren we ons graag op het terras en genieten we volop van onze tuin, gesetteld aan de barbecue. Een mooie afgewerkte tuin, in klassieke of in verwilderde stijl. De tuinexperts leveren jou op Bouwinnovatie volop inspiratie.

Elke dag interessante infosessies

Zonwering, zuivere lucht in huis, heerlijke warmte: ze dragen allemaal bij tot een aangename comfortbeleving van je woning. Enkele exposanten engageren zich om je wegwijs te maken in bepaalde thema’s en bieden een infosessie aan.

De infosessies starten telkens 1 uur na de opening, zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. Ze worden in een centraal gelegen locatie tijdens Bouwinnovatie georganiseerd. 

Raadpleeg de kalender zodat je bij je voorbereiding ook rekening houdt met de infosessies die je niet wil missen! 

En vergeet tijdens je bezoek zeker niet deel te nemen aan de bezoekerswedstrijd

Waar? 

Ethias Arena & Grenslandhallen 
Gouverneur Verwilghensingel 70 (Trichterheideweg ingeven op gps)
3500 Hasselt

Wanneer?

vrijdag 19 januari13-21 uur
zaterdag 20 januari10-19 uur
zondag 21 januari10-19 uur
vrijdag 26 januari13-23 uur (Nocturne!)
zaterdag 27 januari10-19 uur
zondag 28 januari10-19 uur

www.bouwinnovatie.be


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10443-10979/bouwinnovatie/partnerberichten/wat-betekent-bouwinnovatie-hasselt-voor-jouw-woning/