Een extra boost voor jouw (ver)bouwproject? Bezoek Bouwinnovatie online

Heb je (ver)bouwplannen? Dan is de kans groot dat je het internet afschuimt voor de beste tips, betrouwbare leveranciers en ervaren installateurs. Maar online is zoveel informatie te vinden dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom brengt Bouwinnovatie, de beurs voor interieur, renovatie en bouw, alle experts samen onder één dak. Dat gebeurt dit jaar niet in de Grenslandhallen, maar wel onder het digitale dak van hun online beurs.

  • Bouwinnovatie is de eerste en enige digitale bouwbeurs in België.

    Bouwinnovatie is de eerste en enige digitale bouwbeurs in België.

    Foto Bouwinnovatie
  • Bij Bouwinnovatie vind je online alle experts onder één dak.

    Bij Bouwinnovatie vind je online alle experts onder één dak.

    Foto Bouwinnovatie

Enige digitale bouwbeurs

Normaal strijkt Bouwinnovatie jaarlijks neer in de Grenslandhallen in Hasselt, maar de coronacrisis maakt het dit jaar onmogelijk om een fysieke beurs te organiseren. Als alternatief bouwde Bouwinnovatie een digitale beurs die buiten de Limburgse grenzen treedt en is daarmee de eerste en enige digitale bouwbeurs in België.

Bouwen vanuit je zetel

Vanaf 22 januari 2021 opent de digitale beurs officieel de deuren en vind je online alle experts onder één dak. Jouw dak welteverstaan. Je hoeft niet meer aan te schuiven in de file richting Grenslandhallen, op zoek te gaan naar een parkeerplaats of je een weg te banen tussen de andere bezoekers. Je surft gewoon op je desktop, tablet, laptop of smartphone naar www.bouwinnovatie.be en staat met een simpele klik op de knop in de digitale hallen van Bouwinnovatie. Daar word je omringd door standhouders die jou met persoonlijk advies bijstaan.

Maak kennis met de experts

Bouwinnovatie verzamelt tal van experts online en deelt ze op in hallen per provincie. Zo komen bezoekers uit heel België gemakkelijk in contact met lokale handelaars of partners die hen kunnen helpen om hun (ver)bouwdroom te verwezenlijken. Je kan als bezoeker digitaal rondkuieren door de virtuele hallen, maar dankzij verschillende integraties kan je bijvoorbeeld ook live chatten met de standhouders voor advies op maat of contact opnemen voor een toonzaalbezoek.

Unieke kortingen

Een (ver)bouwproject kost snel aardig wat geld. Door verschillende offertes op te vragen en te vergelijken, kan je het kostenplaatje vaak al wat drukken. Al helpt een korting bij de leverancier of installateur natuurlijk ook wel behoorlijk. Op Bouwinnovatie geven verschillende standhouders unieke kortingen zodat je je (ver)bouwwerken een extra boost kan geven.

En er is meer…

De virtuele beurs van Bouwinnovatie benut alle mogelijke digitale toepassingen. Zo kan je rechtstreeks een gesprek aangaan met een standhouder via de chatfunctie, eenvoudig een offerte opvragen of inspiratie opdoen tijdens verschillende infosessies.

Benieuwd wat Bouwinnovatie nog meer te bieden heeft? Ontdek alles op https://virtueel.bouwinnovatie.be/nl.

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media