De bouwbeurs van de toekomst? Die gaat digitaal!

Geen file meer richting beurshallen, geen zoektocht meer naar een parkeerplaats en niet meer drummen tussen de andere bezoekers. In 2021 wordt de fysieke bouwbeurs vervangen door een nieuw concept en gaat Bouwinnovatie voor een virtueel alternatief dat 100% coronaproof is. Zo heb je waar en wanneer je maar wil in één muisklik toegang tot de beurs voor interieur, renovatie en bouw.

  • Op de website van Bouwinnovatie vind je alle experts onder één digitaal dak.

    Op de website van Bouwinnovatie vind je alle experts onder één digitaal dak.

    Foto Bouwinnovatie
  • Registreer je nu en geniet nog tot en met 31 maart 2021 van de extra beursvoordelen.

    Registreer je nu en geniet nog tot en met 31 maart 2021 van de extra beursvoordelen.

    Foto Bouwinnovatie

Eén simpele klik

Sinds 22 januari zijn de deuren van de digitale bouwbeurs geopend en vind je op de website van Bouwinnovatie alle experts onder één digitaal dak. Je surft gewoon op je desktop, tablet, laptop of smartphone naar bouwinnovatie.virtualfair.be en staat met een simpele klik op de knop in de digitale hallen van Bouwinnovatie. Daar word je omringd door een uitgebreid aanbod producten en diensten van diverse standhouders.

Digitaal rondkuieren

Zonder uit je veilige bubbel te moeten komen, kan je als bezoeker digitaal rondkuieren in de virtuele hallen en zo kennismaken met lokale handelaars of partners die je kunnen helpen om jouw (ver)bouwdroom te verwezenlijken. Bovendien kan je dankzij verschillende integraties ook live chatten met de standhouders en zo persoonlijk advies op maat vragen of een afspraak maken voor een toonzaalbezoek.

Unieke beurskortingen

Bouwen of verbouwen kost al snel aardig wat geld. Je kan het kostenplaatje vaak wat drukken door bij verschillende leveranciers offertes op te vragen en die vervolgens te vergelijken. Om je (ver)bouwproject nog een extra boost te geven, delen verschillende standhouders unieke beurskortingen uit op Bouwinnovatie. Vraag gewoon je offerte aan bij één van de vele bouwspecialisten en geniet van extra voordeel.

Infosessies

Of je nu op zoek bent naar inspiratie, professioneel advies op maat wil of al concrete plannen hebt, bij Bouwinnovatie vind je alle experts onder één dak. Bovendien kan je er verschillende infosessies volgen die je inspireren en informeren over nieuwe producten, technieken, etc. Zo krijg je misschien nog nieuwe ideetjes om jouw (ver)bouwproject te optimaliseren of word je geïnspireerd om je interieur in een heel nieuw jasje te steken.

Ga op ontdekking

Ben je benieuwd wat de digitale bouwbeurs van Bouwinnovatie nog allemaal te bieden heeft? Registreer je nu op https://virtueel.bouwinnovatie.be/nl en geniet nog tot en met 31 maart 2021 van de extra beursvoordelen.

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media