livios logo

Pak kalkaanslag vandaag nog aan en bespaar tot 650 euro per jaar

De grootste vijand van je sanitaire installatie is kalkaanslag. Om defecte toestellen te vermijden, wacht je best niet te lang om dit aan te pakken. Een slimme waterverzachter helpt je om er voorgoed komaf mee te maken. Bovendien levert het je ook een flinke besparing op.

Kalk is een nuttige bouwstof, maar in een te hoge concentratie kan het schadelijk zijn. Door kalkaanslag gaan je toestellen minder goed werken, waardoor ze veel meer energie verbruiken. Bovendien krijg je hardnekkige witte vlekken op je kranen en spoelbakken. Gelukkig bestaan er efficiënte oplossingen om deze risico’s te vermijden.

Geniet vanaf dag 1 van zacht en zuiver water

Om hard water om te zetten in zacht water zet een waterverzachter calcium- en magnesiumionen in het water om in onschuldige natriumionen. Je geniet al vanaf dag één van alle voordelen van zacht water. Je verbruikt minder energie, hebt langer plezier van je apparaten en kledij en je gebruikt tot 50 % minder detergenten, zeepproducten en antikalkmiddelen. Volgens de Belgische Federatie voor waterbehandeling, kan een Belgisch gezin van vier personen zo tot 650 euro per jaar uitsparen met een waterontharder.

Slimme wifi-module

Naast het verwijderen van kalk, hebben de eVOLUTION ontharders van EcoWater een extra functie: dankzij een ingenieuze wifi-module kan je je waterverbruik vanop afstand raadplegen en beheren. De eVOLUTION waterverzachter wordt aangesloten op je wifi-netwerk. De status van je apparaat bekijk je via een beveiligd online dashboard, of via een app die beschikbaar is voor iOS en Android. Hiermee kan je waarschuwingsberichten instellen, kiezen hoe je die wil ontvangen en je toestel vanop afstand aansturen. Je kan je verbruik dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks opvolgen.

Jouw voordeel? Bij plotselinge toenames van je waterverbruik krijg je een melding en spoor je eventuele waterlekken meteen op. Als het zout van je waterverzachter bijna op is, krijg je hiervan een seintje via sms of mail. Is het tijd voor onderhoud? Dan stuurt het toestel je een bericht. Je kan ook zelf beslissen of de technische dienst van EcoWater toegang krijgt tot je toestel. Zo kunnen ze vanop afstand al zien of er iets mis is.

Pak kalk aan bij de bron

Wil je voorgoed afrekenen met de nadelen van kalk en tot 650 euro per jaar besparen? Neem contact op met EcoWater, de wereldmarktleider voor residentiële waterverzachters. Dankzij de beursactie krijg je tot 31 maart ook tot 250 euro korting. Maak snel je afspraak voor een bezoek aan de toonzaal in Wetteren of Olen.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10446-14881/ecowater-systems-europe/partnerberichten/pak-kalkaanslag-vandaag-nog-aan-en-bespaar-tot-650-euro-per-jaar/