livios logo

Weg met plastic flessen: gefilterd water is tot 100 keer goedkoper

Ben je het ook beu om steeds met plastic flessen water te zeulen? Voor zuiver drinkwater hoef je eigenlijk helemaal niet naar de winkel. Met een drinkwaterfilter geniet je 24 op 7 van gefilterd water. Die investering is goed voor het milieu, je gezondheid én je portemonnee! EcoWater legt uit waarom.

Lekker en gezond

In België is leidingwater drinkbaar, maar misschien vind je het niet lekker? Of knap je door de aanwezigheid van kalk af op de kleur, smaak of geur? Met een drinkwaterfilter maak je daar komaf mee en drink je voortaan lekker én gezond water uit je kraan. Een waterfilteringssysteem haalt slechte smaken en geuren, chloor en andere onzuiverheden uit het water met een actieve koolstoffilter. Zo ben je er zeker van dat jouw kraantjeswater niet verontreinigd is!

Bye plastic flessen

In België kopen we gemiddeld zo’n 130 liter water in plastic flessen per persoon per jaar. Dat is enorm veel! Met een drinkwaterfilter draag je jouw steentje bij aan het milieu. Je hoeft niet meer te zeulen met al die plastic flessen en je helpt  de afvalberg te verkleinen. Samen kunnen we maar liefst 1,5 miljard plastic flessen per jaar uitsparen. 

Tot 100 keer goedkoper

Door gefilterd water te drinken, kan je al snel enkele honderden euro’s per jaar besparen. Want kraantjeswater is tot 100 keer goedkoper dan flessenwater. Bovendien is gefilterd water ook erg praktisch: je geniet er 24 op 7 van en hoeft geen voorraadplek te voorzien voor al die plastic flessen. Plus je spaart je enkele ritten naar de supermarkt uit. Lees meer over de voordelen van een waterfiltersysteem.

Welk systeem kies jij?

Wil jij ook genieten van gefilterd water? Bij EcoWater heb je keuze uit verschillende drinkwaterfilters. We maken onderscheid tussen waterfilters die geplaatst worden op de plek waar je gefilterd water wil hebben (point of use) en tussen die zo dicht mogelijk bij de watermeter worden geplaatst en dus al je leidingwater behandelen (point of entry). Ontdek hier alle waterfiltersystemen van EcoWater.

Het meest gekozen systeem, is het ERO 358-systeem dat gebruik maakt van een omgekeerde osmose-filter. Daarbij wordt je kraantjeswater maar liefst drie keer gefilterd. De omgekeerde osmose-technologie verwijdert tot 95% van de totale opgeloste stoffen zoals PFOS. Zo geniet je van ultrapuur water rechtstreeks uit je keukenkraan.

Contacteer ons voor advies

Heb je vragen over de verschillende drinkwatersystemen van EcoWater? Onze medewerkers helpen je graag verder. Laat je gegevens achter via het contactformulier en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Benieuwd hoeveel een filtersysteem kost? Vraag hier een gratis offerte aan.


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10446-16374/ecowater-systems-europe/partnerberichten/weg-met-plastic-flessen-gefilterd-water-is-tot-100-keer-goedkoper/