livios logo

Drinkbaar water uit je kraan? EcoWater heeft dé oplossing

Het water dat uit je kraan stroomt, is perfect drinkbaar. Vind je de smaak of geur niet lekker en verkies je liever flessenwater? Met een drinkwaterfilter van EcoWater maak je hier komaf mee en komt er altijd lekker water uit je kraan. Zo hoef je geen plastic flessen meer te kopen!

Lekker kraantjeswater

Gefilterd kraantjeswater biedt enkele grote voordelen. In de eerste plaats is het lekker en gezond. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over geurtjes of een rare smaak. Een drinkwaterfilter is ook erg gemakkelijk: je hoeft niet meer te sleuren met flessen en je hebt er ook geen opslagruimte voor nodig. Bovendien verklein je ook je ecologische voetafdruk: door geen plastic flessen water te kopen, help je mee om de afvalberg te verkleinen. Bovendien is gefilterd kraantjeswater tot 100 keer goedkoper dan flessenwater. Dat is sowieso mooi meegenomen!

Welk systeem kies jij?

Bij EcoWater behandelen we jouw kraantjeswater daar waar jij het gebruikt. De drinkwaterfilter wordt dan bijvoorbeeld aangesloten op jouw keukenkraan. Daarbij heb je keuze uit drie systemen:

1. Above the sink
De elegante, compacte waterdispenser van EcoWater kan je op je aanrecht plaatsen en is een eyecatcher in elke keuken. De waterfilter is makkelijk te gebruiken en vraagt weinig onderhoud. Je kan gefilterd water op kamertemperatuur of gekoeld tappen en ook bruiswater behoort tot de mogelijkheden. Lees meer over deze waterdispenser.  

2. Under the sink
Wil je geen plaatsverlies op je aanrecht? Dan is er het ‘under the sink’-systeem waarbij een compacte waterfilter in je keukenkast wordt geplaatst. Uit je kraan komt er rechtstreeks gefilterd water. Dankzij een koeleenheid en CO²-fles kan je ook gekoeld of bruiswater tappen. Lees hier meer over dit systeem.

3. Omgekeerde osmose
Kies je voor het ERO 385-systeem? Dan wordt je leidingwater op drie niveaus gefilterd. De eerste filter verwijdert kalk, chloor en andere onzuiverheden. Daarna wordt het water door een half doorlaatbaar membraan met microscopische poriën gestuurd die opgeloste stoffen tegenhoudt. Tot slot wordt het gefilterde water in een opslagtank bewaard. Zodra je je kraan opendraait passeert het water nog via een actieve koolfilter. Het resultaat? Een lekker glaasje puur water!

4. Centrale waterfilter
Wil je niet alleen gefilterd water uit je keukenkraan? Dan kan je kiezen voor een centrale waterfilter. Die wordt zo dicht mogelijk bij de watermeter geïnstalleerd zodat er uit elke kraan van je huis gezuiverd en lekker drinkwater komt. Wil je ook genieten van de voordelen van een waterontharder die je leidingwater zachter maakt? Dan kan je die twee systemen ook combineren.

Contacteer ons voor advies

Heb je vragen over de verschillende systemen? De medewerkers van EcoWater helpen je graag verder. Laat je gegevens achter via het contactformulier en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil jij ook genieten van heerlijk gefilterd water? Vraag hier een gratis offerte aan.


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10446-16376/ecowater-systems-europe/partnerberichten/drinkbaar-water-uit-je-kraan-ecowater-heeft-de-oplossing/