livios logo

Vochtproblemen? Vermijd onnodige ingrepen!

Opstijgend vocht, een overbrugging of problemen in de spouw? Er bestaan verschillende vochtproblemen. Wil je achterhalen waar bij jou de oorzaak zit? Laat je dan bijstaan door echte specialisten! 

12663-N

Vochtige muren? Denk dan niet meteen aan opstijgend vocht. Er kunnen ook andere oorzaken zijn.

Foto noaqua

12663-N

De calciumcarbidetest is de enige test die jou 100% zekerheid biedt.

Foto noaqua

12663-N

Vertrouw op echte vochtspecialisten. Alleen zo ben je zeker van een juiste behandeling.

Foto noaqua

Denk je bij een vochtige plek op je muur meteen aan opstijgend vocht? Weet dan dat bij jonge huizen de kans op opstijgend vocht erg klein is. Toch kunnen ook hier vochtproblemen voorkomen. Denk maar aan een lek, een slechte ventilatie of een verkeerde waterkering als mogelijke boosdoeners. Wil je zeker zijn van een juiste analyse? Dan neem je best contact op met een vochtspecialist. Via de betrouwbare calciumcarbidetest achterhalen wij de oorzaak van jouw vochtprobleem.

100% betrouwbare test

Deze test is de enige test die jou 100% zekerheid biedt. Met een boormachine maken we een gaatje in de muur. Dat doen we tot in het midden van een baksteen. Daar halen we 20 gram boorsel uit, en dat mengen we samen met een capsule calciumcarbide in een speciale, metalen fles. Uit die resultaten kunnen we vaststellen hoeveel procent vocht er in het boorsel zit. 

Juiste analyse

Is er geen vocht te vinden in het boorsel? Dan ligt de oorzaak van je vochtige muur niet bij opstijgend vocht, maar ergens anders. Door die grondige werkwijze voeren we geen onnodige behandelingen uit, zoals het injecteren van je muur. Een juiste analyse is dus cruciaal als je je vochtprobleem wil aanpakken. 

Benieuwd welk probleem bij jou vocht veroorzaakt? Start dan niet onmiddellijk met eender welke probleemoplossende techniek! Neem contact op met de specialisten van Noaqua voor een gratis diagnose. Alleen zo kunnen wij jouw vochtprobleem oplossen!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10455-12663/noaqua/partnerberichten/vochtproblemen-vermijd-onnodige-ingrepen/