livios logo

Injecteren bij vocht: niet altijd de juiste oplossing!

Vochtige muren ontdekt in je woning? Laat dan niet overhaast iemand komen om ze te injecteren. Want opstijgend vocht is lang niet altijd de oorzaak van deze natte plekken!

13459-NL

Een natte plek op je muur, verf die loskomt en een muffe geur in huis? Allemaal tekenen van vocht.

Foto noaqua

13459-NL

Opstijgend vocht is lang niet altijd de oorzaak van natte plekken op je muur.

Foto noaqua

13459-NL

Noaqua kan met de calciumcarbidetest exact de vochtigheidsgraad van je muur aflezen.

Foto noaqua

Als je natte plekken op je muur hebt, verf of behangpapier dat loskomt of een muffe geur opmerkt, kan je inderdaad spreken van een vochtprobleem. Al te vaak wordt opstijgend vocht meteen als oorzaak aangeduid. Terwijl er meerdere oorzaken zijn, met elk hun specifieke behandeling voor een blijvend resultaat.

Oorzaak opsporen

Overvloedige regen, een lek in je dak of dakgoot, condensatie door te weinig verluchting in huis, het zijn maar enkele andere redenen die voor vocht in huis kunnen zorgen. Daarom laat je best een vochtspecialist aan huis komen om de juiste oorzaak op te sporen. Vrees je voor een hoge factuur? Hoeft niet, bij Noaqua is deze analyse gratis.

Correcte analyse

Hoe zo’n analyse precies in zijn werk gaat? Eerst start de specialist van Noaqua met een uitgebreide en correcte analyse. Alleen zo weten we met welke behandeling we jouw muur moeten aanpakken. En ben jij zeker van een definitieve oplossing. Daarvoor bepalen we het vochtpercentage in je muur met de enige betrouwbare test: de calciumcarbidetest.

Door een analyse van enkele boorstalen van je muur en de reactie met calciumcarbide, kunnen we de vochtigheidsgraad van je muur exact aflezen. Daarna kijken we of er schadelijke zouten aanwezig zijn in je muur. Met een zoutanalysetest stellen we vast in welke mate zout jouw muur aantast, zout dat aanwezig is in muren met opstijgend vocht.

Injecteren bij opstijgend vocht

Zit er echt vocht in de muur, dan kunnen we spreken van opstijgend vocht en kan muurinjectie de oplossing bieden. Vinden we geen vocht in je muur? Dan zoeken we verder naar de juiste oorzaak en de gepaste behandeling. Waarom breken, boren en hoge kosten als het niet nodig is?

Speel op zeker

Heb je een vochtprobleem en wil je graag een gratis diagnose bij jou thuis? Contacteer ons gerust. Zo ben je zeker van een juiste analyse en een oplossing met een correct prijskaartje. Graag meer weten? Surf naar www.noaqua.be.


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10455-13459/noaqua/partnerberichten/injecteren-bij-vocht-niet-altijd-de-juiste-oplossing/