livios logo

Buitenleven kent opwaartse trend dankzij de klimaatopwarming

Het is midden februari en de temperatuur schiet alweer de hoogte in met nieuwe records van 16-17 graden. Wie  klassiek als winterintermezzo warme mediterrane oorden opzoekt, stelt bij terugkomst vast dat het hier in België eigenlijk ook al best goed is. Jazeker, de kriebels komen terug om de loungestoelen buiten te zetten en van de aangename lentewarmte te genieten.

12574-NL

met zonnetenten kun je de ganse gevel overspannen

Foto VEROZO - Rolluiken en Zonwering

12574-NL

zonwering op palen verlengen je woning

Foto VEROZO - Rolluiken en Zonwering

12574-NL

Vouwdaken geven een zuiderse toets

Foto VEROZO - Rolluiken en Zonwering

12574-NL

terrasoverkapping met glas zorgt voor een extra leefruimte

Foto VEROZO - Rolluiken en Zonwering

Outdoor living is voor elk budget  

Nu het mooie weer zich langer over het jaar voordoet, verlangen we meer buiten te vertoeven. De zonweringsector biedt daarom een zeer breed gamma aan oplossingen aan om zorgeloos van het buitenleven te genieten met een optimale bescherming tegen de nadelen van het klimaat (UV-bescherming).

Zonnetent of screendoek op terras

Met een zonnetent kan je heel wat afschermen en brede geveloppervlakken mee overspannen. Bovendien heb je tweemaal troef: de zonnetent zorgt ervoor dat de zonnestralen op de gevel via het zonweringdoek worden geweerd met behoud van een optimaal visueel comfort én het contact met de buitenomgeving.

Maar het kan ook anders: zonwering doek strak gespannen op smalle voetpalen verlengen de woning op tuin of terras en zorgen voor een geraffineerde look.

Lamellendaken vrijstaand of aangebouwd met een persoonlijke toets

Terrassen worden omgetoverd in een aangename buitenplaats met zon- en waterwerende lamellen daken. De lamellen zijn automatisch kantelbaar waardoor je de lichtinval kan regelen en bijkomende ventilatie creëert. Tijdens een regenbui worden de lamellen gesloten. Via geïntegreerde watergeleidingskanalen wordt het water naar de kolommen afgevoerd zodat het meubilair goed beschermd wordt. Bijkomende zij-elementen geven nog een extra bescherming waardoor je zelf meer beschutting krijgt.

Wil je het nog meer personaliseren: dat kan met screens in een brede waaier aan kleurkeuze, met schuifpanelen in diverse designs, of glazen wanden; met verlichting, verwarming, muziek, ...

Vouwdaken

Verruim je woning zonder aan licht in te boeten. Met een vouwdak creëer je een buitenruimte waarvan je het dak volledig kan openen of sluiten. Het doek is regen- en windbestendig, tot wel 100 km/uur. Accesoires zoals verwarming, verlichting en zijdelingse screens zijn mogelijk.

Vrijstaande zonweringconstructies  

Wil je in de tuin een vrijstaande zonwering dan zijn er nog tal van mogelijkheden zoals aluminum constructies met zonweringdoeken, of hypermoderne creaties voortvloeiend uit de zeilsport.

Belangrijke tip: wacht niet te lang met je beslissing en ga bij de zonweringspecialist langs; buitenleven constructies zijn op maat en moeten dus tijdig ingepland voor een optimale levering en uitvoering.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10460-12574/verozo-rolluiken-en-zonwering/partnerberichten/buitenleven-kent-opwaartse-trend-dankzij-de-klimaatopwarming/