livios logo

Renoveren in de bouw: vergeet de zonwering en rolluiken niet

De vastgoedverkoop van bestaande woningen zit in de lift. Door de verstrengde regelgeving vanaf 2020 op het vlak van isolatie (dak en dubbele beglazing) staan er nogal wat woningen te koop tegen een correcte prijs. Dankzij de premies voor isolatie kunnen vaak jongere kopers meer middelen beschikbaar houden voor een grondige energetische renovatie. Rolluiken en zonwering passen hier perfect in.

13516-NL

buitenscreens als zonwering en voor privacy

Foto VEROZO - Rolluiken en Zonwering

13516-NL

rolluiken in appartementen beschermen grote raamoppervlakten tegen koude en warmte

Foto VEROZO - Rolluiken en Zonwering

Extra isolatie

Doordat ze dynamisch kunnen ingezet worden geven zonwering en rolluiken aan de ramen een extra isolatie zowel in de winter als de zomer. Je kan kiezen zoals voor rolluiken met voorzet toepassingen maar fabrikanten bieden evenzeer slimme oplossingen aan om ze discreet in te werken in de gevelisolatie. Zonwering en rolluiken zijn ‘duurzame’ maatregelen die ervoor zorgen dat je jaar in jaar uit bespaart op je energiefactuur.

Bespaar op verwarming

Rolluiken geven een extra bescherming op het koude raamoppervlak en doet je energierekening dalen op verwarming. In de zomer zorgt je zonwering (rolluik) ervoor dat de ramen afgeschermd worden van de zonnehitte waardoor je de woning natuurlijk koelt houdt. Zonnepanelen worden courant ingezet om je zonwering en rolluiken zonder breek- of elektriciteitswerk aan te sturen.

Zonwering en rolluiken gaan probleemloos 20 jaar mee. Ongetwijfeld zijn ze in je bouwplannen de bij uitstek duurzame eco-vriendelijke oplossing die bijzonder energie - efficiënt zonder dat ze CO2 uitstoot.    


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10460-13516/verozo-rolluiken-en-zonwering/partnerberichten/renoveren-in-de-bouw-vergeet-de-zonwering-en-rolluiken-niet/