livios logo

Bouwgrond, nieuwbouw of appartement kopen?

Wil je een bouwgrond kopen? Of ben je eerder op zoek naar een nieuwbouwwoning of appartement? Bij Danneels vind je het allemaal! We begeleiden je naar jouw droomwoning, en dat al 40 jaar lang.

12767-NL

Danneels heeft enkele huizen beschikbaar voor wie snel wil verhuizen.

Foto Danneels

12767-NL

Danneels heeft voor elk wat wils: kleine of grote percelen en gesloten of (half)open bebouwingen.

Foto Danneels

12767-NL

Woon je liever in een appartement? Danneels helpt jou graag bij je zoektocht.

Foto Danneels

Bij Danneels is persoonlijke begeleiding heel belangrijk. Ons gespecialiseerd team staat altijd voor je klaar. Ben je op zoek naar een bouwgrond? Dan ben je bij Danneels aan het juiste adres! Je vindt er een ruim aanbod aan bouwgronden. Er is voor elk wat wils: kleine of grote percelen en gesloten of (half)open bebouwingen.

Goede investering

Ben je niet van plan om te verhuizen? Ook dan is een bouwgrond kopen een goed idee. Het is namelijk de ideale investering voor later. Op de bank brengt je geld niet veel op, dus waarom zou je niet in vastgoed investeren? Bouwgronden behouden hun waarde, ook al doet de economie het niet zo goed. Danneels helpt jou graag bij het kiezen van de geschikte bouwgrond!

Wil je je verkavelbare grond verkopen? Danneels biedt je een mooie prijs. Door onze expertise en uitgebreid netwerk handelen we de verkoop op een vlotte manier af. Met meer dan 40 jaar ervaring kan je gerust zijn.

Nieuwbouwwoningen

Ben je op zoek naar een nieuwe woning? Ook dan staat Danneels voor je klaar. We hebben een heleboel nieuwbouwwoningen in de  aanbieding. Via onze website kan je filteren op de huidige nieuwbouwwoningen en woningen selecteren op type, provincie,…

Snel verhuizen?

Kijk je uit naar een nieuwbouwwoning waar je snel kan intrekken? Danneels heeft enkele huizen beschikbaar voor wie snel wil verhuizen. Die projecten zijn voor het grootste deel klaar. Het leukste aspect is voor jou: de afwerking kiezen. Bepaal onder meer welke keuken erin komt en welke tegels je graag wil, Danneels doet de rest!

Appartementen

Woon je liever in een appartement? Danneels helpt jou graag bij je zoektocht. In het centrum, of liever in een rustige buurt? Er zijn appartementen beschikbaar op verschillende, zorgvuldig gekozen locaties. Zo vind jij ook het appartement van je dromen!

Benieuwd naar de realisaties van Danneels? Laat je verrassen door deze projecten.  


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10466-12767/danneels/partnerberichten/bouwgrond-nieuwbouw-of-appartement-kopen/