livios logo

Op zoek naar een kant-en-klare nieuwbouwwoning? Ontdek deze 3 projecten

Plannen maken, aannemers zoeken, offertes vergelijken,… Bij een bouwproject komt heel wat kijken. Wil je zorgeloos bouwen? Ga in zee met een sleutel-op-de-deurfirma: die ziet erop toe dat het hele bouwproces van een leien dakje verloopt. Voor een moderne en energiezuinige kant-en-klare woning kan je bij Danneels terecht. Ontdek deze drie projecten en je weet meteen waarom.

13299-N

Een sleutel-op-de-deurfirma ziet erop toe dat het hele bouwproces van een leien dakje verloopt.

Foto Danneels

13299-N

Samen met onze begeleider kies je stap voor stap een interieur dat helemaal bij jou past.

Foto Danneels

13299-N

Sleutel-op-de-deur en tot in de puntjes afgewerkt: daar kan je bij Danneels op rekenen.

Foto Danneels

Energiezuinig appartement in Jabbeke
In Residentie Ten Hove 1 en 2 in Jabbeke combineer je dankzij een E-peil van maximum 35 een hoog wooncomfort met een lage woonkost. Je geniet er van technieken die even modern zijn als de architectuur, een eigen terras en een ondergrondse garage. In de nieuwe Residentie Ten Hove 2 kan je kiezen voor een appartement met één, twee of drie slaapkamers, één of twee terrassen en een ondergrondse garage met berging. In Ten Hove 1 zijn er nog acht appartementen met twee slaapkamers beschikbaar.

Huis met uitzicht op het water
Toch liever een huis? Ook dan kan je in project Ten Hove terecht. Achter Ten Hove 1 bouwt Danneels namelijk zes woningen met vier slaapkamers. Vanuit de zongerichte tuin heb je uitzicht op de Jabbeke Beek, waar je ’s zomers profiteert van de omliggende fiets- en wandelpaden. Een ruime woning in een groene omgeving met energie-efficiënte technieken: dat kan je verwachten in de Hoveniersstraat. Bovendien bepaal je zelf de afwerking en hoort bij elke woning een ondergrondse garage.

Modern en BEN wonen in Nijlen
Energiezuinig wonen? In de Asterlaan in Nijlen bouwt Danneels vier halfopen en vijf gesloten bebouwingen bij die nu al voldoen aan de BEN-normen van 2021. Dankzij de hoge isolatiewaarden en het E-peil van maximum 30 woon je dus al meteen energie-efficiënt. Wat je nog kan verwachten? Een ruimtelijk interieur met  compleet uitgeruste keuken, drie of vier slaapkamers en een gezellige tuin. Dankzij de slimme indeling benut je bovendien elke millimeter woonoppervlakte.

Grote troef: de afwerking bepaal je zelf. Samen met onze begeleider kies je stap voor stap een interieur dat helemaal bij jou past. Van je keuken over de badkamer tot de vloer- en wandtegels. Zelfs de zonnepanelen en het ventilatiesysteem zijn inbegrepen. Interesse? Haast je, want de verkoop is al gestart.

Zomerwee in Destelbergen: midden in het groen
Op zoek naar een rustig stekje in de buurt van Gent? Danneels breidt haar bestaande woonbuurt Zomerwee in Destelbergen uit. Je kan er kiezen tussen halfopen en gesloten nieuwbouwwoningen met drie of vier slaapkamers. Dankzij hun verfijnde moderne architectuur passen ze perfect bij de rest van de buurt. Bovendien liggen ze stuk voor stuk midden in het groen. Aan ruimte heb je er geen gebrek: de percelen zijn tussen 164 en 397 m² groot. Sleutel-op-de-deur en tot in de puntjes afgewerkt: daar kan je bij ons op rekenen.

Benieuwd naar onze andere projecten? Deze standaard kan je van Danneels verwachten.

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10466-13299/danneels/partnerberichten/op-zoek-naar-een-kant-en-klare-nieuwbouwwoning-ontdek-deze-3-projecten/