livios logo

Op zoek naar een kant- en klare nieuwbouwwoning? Hier moet je zeker aan denken

Ben jij op jacht naar je droomhuis? Dan is het belangrijk dat je op voorhand stilstaat bij de toekomst. Met het oog op de steeds strengere EPB-regelgeving bouw, koop of renoveer je best zo energiezuinig mogelijk. Meer nog: ga meteen voor een bijna energieneutrale (BEN) woning. Zo voldoe je nu al aan de norm van 2021 en kan je rekenen op een pak voordelen.

13300-N

Met het oog op de steeds strengere EPB-regelgeving (ver)bouw je best zo energiezuinig mogelijk.

Foto Danneels

13300-N

Energiezuinig én rustig wonen nabij de dorpskern? Dat kan je in ons nieuwe bouwproject in Berlaar.

Foto Danneels

13300-N

De kant-en-klare nieuwbouwwoningen bestaan uit twee verdiepingen en een zolder.

Foto Danneels

13300-N

Dankzij de moderne architectuur zijn het bovendien echte eyecatchers.

Foto Danneels

Denk aan de toekomst
De BEN-norm voor nieuwbouwwoningen geldt pas vanaf 2021. Toch haal je er alleen maar voordeel uit door nu al een BEN woning te kopen, bouwen of renoveren. Loop je vooruit op de nieuwe normen? Dat is financieel erg interessant. De overheid biedt je namelijk vijf jaar lang een fikse korting op je onroerende voorheffing aan. En bij heel wat banken kan je terecht voor een extra voordelig BEN-krediet. Bovendien vermijd dat je over een paar jaar alweer een aantal energiezuinige ingrepen aan je woning moet uitvoeren.

Goed voor het milieu en je portemonnee
Die extra beloningen zijn mooi meegenomen. Maar energiezuinig bouwen is om veel meer redenen interessant. Het ultieme doel van BEN bouwen? Zorgen dat je zo weinig mogelijk energie verbruikt voor de verwarming, koeling en ventilatie van je woning. Daarom houdt projectontwikkelaar Danneels hier al rekening mee in de ontwerpfase. Onze projecten zijn stuk voor stuk luchtdicht gebouwd en optimaal geïsoleerd. Zo bespaar je meteen op je energiefactuur en behoudt je woning zijn waarde.

Rustig, centraal gelegen en energiezuinig
Energiezuinig én rustig wonen nabij de dorpskern? Dat kan in het nieuwe bouwproject van Danneels in Berlaar. De supermarkt, bakker en slager vind je op 500 m van je voordeur. Heb je een gezin? Ook de basisschool ligt 500 meter verderop, andere scholen vind je op fietsafstand. Bovendien geraak je vlot bij het station en de bushalte en is er een sportcomplex in de buurt. Ook op energetisch vlak scoren de ruime BEN-woningen goed: dankzij het E-peil van E30 verbruik je een minimum aan energie voor de verwarming, koeling en ventilatie van je nieuwe huis.

Een interieur dat bij jouw stijl past
De kant-en-klare nieuwbouwwoningen bestaan uit twee verdiepingen en een zolder: goed voor een totale woonoppervlakte van 197 m². Dankzij de moderne architectuur zijn het echte eyecatchers: in de woonkamer geniet je van een grote dosis daglicht, de ruime keuken heeft een open indeling, de badkamer is voorzien van zowel een ligbad als een douche. Heb je een groot gezin? Geen probleem: je kan kiezen tussen woningen met vier of vijf slaapkamers. Bovendien bepaal je zelf mee hoe de interieurafwerking eruit ziet. De carport, oprit en buitenpaadjes zijn ook inbegrepen.

Benieuwd naar het project in Berlaar? Hier vind je alles wat je moet weten.

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10466-13300/danneels/partnerberichten/op-zoek-naar-een-kant-en-klare-nieuwbouwwoning-hier-moet-je-zeker-aan-denken/