livios logo

Zoek jij de perfecte woonplaats? Hierop moet je letten

Ben jij van plan om te verhuizen, maar ben je nog op zoek naar de perfecte locatie? Je hebt dan ook heel wat belangrijke keuzes te maken. Ga je voor een huis of appartement? Kies je voor nieuwbouw of renovatie? En wil je in de stad gaan wonen of toch liever op het platteland? Je kan natuurlijk ook combineren: rustig wonen in een groene omgeving, maar toch dicht bij het stadscentrum. Kan het nog beter?

13691-NL

Rustig wonen in een groene omgeving, maar toch dicht bij het stadscentrum. Kan het nog beter?

Foto Danneels

13691-NL

In het project in Berlaar vind je op 500 m van je voordeur een supermarkt, bakker en slager.

Foto Danneels

13691-NL

In Nijlen werkt Danneels momenteel aan negen moderne BEN-woningen met een E-peil van 30.

Foto Danneels

13691-NL

De interieurafwerking kan je zelf afstemmen op jouw stijl en comfortbehoeften.

Foto Danneels

Het beste van twee werelden
De voordelen van zo’n locatie zijn namelijk eindeloos. Zo heb je geen last van een rumoerige omgeving of verkeersdrukte, maar ben je toch op een paar minuten tijd bij de supermarkt, het postkantoor of het sportcomplex. Bovendien zijn de meeste middelbare en basisscholen ook vlot bereikbaar: ideaal als je een gezin hebt of van plan bent er een te stichten. Als alles wat je nodig hebt op wandel- en fietsafstand ligt, kan je bovendien je auto wat vaker laten staan. Zo maak je het jezelf niet alleen makkelijk, je draagt ook bij aan een gezonder leefmilieu.

BEN-wonen in de Kempen
Waar je rustig kan wonen vlakbij het centrum? In de groene Kempengemeente Nijlen bijvoorbeeld: daar werkt projectontwikkelaar Danneels momenteel aan negen moderne BEN-woningen met een E-peil van 30. Je kan er kiezen tussen vier halfopen en vijf gesloten bebouwingen met drie of vier slaapkamers. Op een volledig uitgeruste keuken, ingerichte badkamer met wastafel, ligbad en douche en een zuidelijk georiënteerde tuin kan je sowieso rekenen. Een supermarkt, station en sportcentrum vind je er op fietsafstand. Bovendien geraak je vlot in Lier en Herentals en heb je een goede aansluiting naar de N13 en de E313.

Op wandel- en fietsafstand naar school
Hetzelfde geldt voor het project van Danneels in Berlaar: daar vind je op 500 m van je voordeur een supermarkt, bakker en slager. Bovendien zijn zowel het openbaar vervoer als het sportcomplex makkelijk bereikbaar en kunnen je kinderen te voet of met de fiets naar school. Net als in Nijlen zijn alle huizen uitgerust met kwalitatieve en sterk isolerende materialen. Zonnepanelen en een ventilatiesysteem met warmterecuperatie zorgen er mee voor dat je zo weinig mogelijk energie verbruikt. Je kan er kiezen tussen halfopen en gesloten bebouwingen met drie, vier of vijf slaapkamers. De interieurafwerking kan je zelf afstemmen op jouw stijl en comfortbehoeften.

Benieuwd naar meer projecten? Ontdek ze hier.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10466-13691/danneels/partnerberichten/zoek-jij-de-perfecte-woonplaats-hierop-moet-je-letten/