livios logo

Waterleidingen vervangen: e-Pipe doet het zonder breken

Hoe ouder je waterleiding, hoe meer ze te kampen krijgt met slijtage. Komt er bruin water uit jouw kraan? Heb je last van hardnekkige vieze geurtjes? Of heb je een woning gekocht die al lang niet meer gerenoveerd is? Waarschijnlijk is jouw complete waterleiding dan aan vervanging toe. Vermijd je liever graaf- of breekwerk? Kies dan voor e-Pipe.

11699-N

Vuil en corrosie in je leidingen? Doe een beroep op e-Pipe!

Foto e-Pipe Benelux

11699-N

e-Pipe-behandeling: vóór en na.

Foto e-Pipe Benelux

De e-Pipe-methode: renoveren zonder breken
e-Pipe vervangt jouw waterleiding niet, maar renoveert ze van binnenuit. Alle aanvoer- en afvoerleidingen worden eerst grondig gereinigd. Nadien bekleden we de binnenkant met epoxyhars. Met die coating zijn alle barsten en scheuren gedicht en lopen je leidingen geen risico op corrosie. Het beste bewijs van onze kwaliteit: e-Pipe geeft maar liefst 25 jaar garantie.

Cv-leiding vervangen
Neem je tijdens jouw renovatie meteen de cv-leiding onder handen? Ook dan kan je rekenen op e-Pipe. Houd er wel rekening mee dat het vervangen van de cv-leiding niet kan zonder breken.

Sta tijdens je renovatie dus even stil bij de sanitaire leidingen. Geef ze een duurzame bescherming, je leven lang. Nog vragen? We beantwoorden ze graag.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10469-11699/e-pipe-benelux/partnerberichten/waterleidingen-vervangen-e-pipe-doet-het-zonder-breken/