livios logo

Hoe kan je waterleidingen renoveren zonder breekwerk?

Heb je hardnekkige geurhinder in je woning? Zijn je leidingen lek of komt er bruin water uit de kraan? Vertonen je rioleringsbuizen slijtage? Dan is je leidingnetwerk aan vernieuwing toe. Een voor de hand liggende oplossing: alles openbreken en de beschadigde buizen door nieuw materiaal vervangen.

11946-N

Leiding vóór de e-Pipe behandeling

Foto e-Pipe Benelux

11946-N

Leiding na de e-Pipe behandeling

Foto e-Pipe Benelux

Maar het kan ook anders: met de leidingrenovatietechnieken van e-Pipe.

Wat doet e-Pipe?

e-Pipe reinigt en herstelt metalen en niet-metalen toevoer- en afvoerleidingen zonder breekwerk. Een coating van epoxyhars beschermt de buizen definitief tegen corrosie, roest, lekken en breuken. Zo hou je geen trauma over aan ingrijpende breekwerken in muren, vloeren, plafonds, opritten of tuin.

Gerenoveerd in 3 stappen

Een leidingrenovatie met e-Pipe telt 3 grote stappen:

  1. Met behulp van traceerapparatuur of camera’s brengen we de toestand van de buizen in kaart en maken we een schematische voorstelling van je leidingnetwerk.
  2. Alle vuil en afzettingen worden uit de leidingen gezandstraald of weggefreesd.
  3. Als de leidingen volledig proper zijn, wordt een egale beschermingslaag van epoxy op de binnenwand van de leiding aangebracht.

Tot 25 jaar garantie

Bij e-Pipe zijn we zo zeker van onze technologie dat we je tot 25 jaar garantie bieden. Op die manier ben je er zeker van dat je leidingen nog lang in topconditie blijven.

Vragen over onze werkwijze? Een vrijblijvende offerte? Neem dan snel contact op!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10469-11946/e-pipe-benelux/partnerberichten/hoe-kan-je-waterleidingen-renoveren-zonder-breekwerk/