livios logo

Lek onder de vloer? e-Pipe herstelt zonder breekwerk

Opbollende vloerbekleding, een muffe geur in huis of zichtbare vocht- of schimmelplekken op de vloer? De kans bestaat dat er een lek zit in een waterleiding onder de vloer.

12735-N

Een lek in een waterleiding kan heel wat schade aanrichten

Foto e-Pipe Benelux

12735-N

De lekdetectie geeft vaak uitsluitsel over de oorzaak van de waterellende

Foto e-Pipe Benelux

Mogelijke oorzaken

Vochtschade op de vloer kan verschillende oorzaken hebben. Is er slechte ventilatie in jouw (kruip)kelder? Dan kruipt het vocht naar boven langs openingen en kieren. Of is er sprake van een lek? Eén ding staat vast: vochtplekken kan je best zo snel mogelijk behandelen. Zelfs een klein lek kan op lange termijn veel schade aan jouw vloerbedekking veroorzaken.

Een lekdetectie om het lek te lokaliseren

Een vochtplek op jouw vloer betekent niet noodzakelijk dat er op die plaats een lek zit. Via een lekdetectie wordt de oorzaak van het vochtprobleem bepaald. Met hoogtechnologische apparatuur zoals camera-inspectie of ultrasone detectie controleren we de toestand van jouw leidingstelsel, en bepalen we de exacte locatie van het lek.

Bevindt het lek zich dan toch onder jouw vloer? Geen paniek. Bij een e-Pipebehandeling blijven de leidingen gewoon in de vloer. De leidingrenovatie gebeurt zonder breekwerk, waardoor er geen bijkomende renovatiewerken nodig zijn. Zo bespaar je tijd en geld.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10469-12735/e-pipe-benelux/partnerberichten/lek-onder-de-vloer-e-pipe-herstelt-zonder-breekwerk/