livios logo

Renovatie van sanitaire leidingen zonder breekwerk

Slijtage aan je waterleiding? Kalkaanslag of lekken? Dan is het wellicht tijd om je sanitaire leidingen te renoveren. Je waterleiding laten vernieuwen is vaak een tijdrovende klus die veel kap- en breekwerk met zich meebrengt. Liever geen schade aan jouw woning? e-Pipe vernieuwt je leidingen terwijl ze in de muur blijven.

13231-N

Renovatie van sanitaire leidingen zonder breekwerk.

Foto e-Pipe Benelux

In een aantal dagen zijn je leidingen beter dan nieuw, en dit zonder breekwerk. Muren, plafonds en vloeren blijven onbeschadigd zodat er achteraf geen renovatie- of schilderwerken aan te pas moeten komen.

Volledige renovatie of plaatselijke behandeling?

Met hoogtechnologische apparatuur en camera-inspectie analyseert ons team de toestand van jouw leidingen. Is je volledige leidingstelsel in slechte staat? Of gaat het slechts om een gedeelte van de leidingen? Op basis van deze analyse krijg je advies op maat.

Zo werkt het

Een e-Pipe-behandeling ingepland? Dan krijgen jouw leidingen eerst een grondige schoonmaakbeurt. Met een compressor blazen we hete lucht en zand door het leidingstelsel om verstoppingen en ophopingen weg te krijgen. Vervolgens brengen we een beschermende coating aan op de binnenwand van je leidingen. Deze coating van epoxyhars dicht alle scheuren en barsten in je leidingstelsel. Bovendien is deze coating zo glad dat vuil en corrosie geen kans meer maken om zich vast te hechten aan je leidingen. Zo zijn die ook in de toekomst beschermd tegen slijtage.

Tot 25 jaar garantie

Bij e-Pipe zijn we zo zeker van onze technologie dat we je tot 25 jaar garantie bieden. Op die manier ben je er zeker van dat je leidingen nog lang in topconditie blijven.

Vragen over onze werkwijze? Een vrijblijvende offerte? Neem dan snel contact op!

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10469-13231/e-pipe-benelux/partnerberichten/renovatie-van-sanitaire-leidingen-zonder-breekwerk/