livios logo

Bruin water uit de kraan? Laat je leidingen reinigen!

Hoe ouder je waterleidingen, hoe meer slijtage ze vertonen. De boosdoener is het water zelf: kleine roest- en kalkdeeltjes aanwezig in het leidingwater hechten zich aan de binnenwand van de leidingen en zorgen op termijn voor een verminderde waterdruk en gekleurd water.

14106-NL

Bruin water wordt veroorzaakt door corrosie in de waterleiding.

Foto e-Pipe Benelux

14106-NL

Renovatie van waterleidingen in 3 stappen: drogen, reinigen en coaten.

Foto e-Pipe Benelux

Jouw leidingnetwerk vernieuwen zonder breken

Vermoed je dat je waterleidingen aangetast zijn? Grijp snel in, want de volgende stap in het corrosieproces is de verschijning van lekken. Breek je liever je woning niet open om alle oude buizen te vervangen? Met e-Pipe blijven de buizen waar ze zitten. Ze worden van binnenuit gereinigd en gecoat met een duurzame epoxylaag.

Gekeurd en gecertificeerd

De epoxy die e-Pipe gebruikt is gecertificeerd door Belgaqua en mag dus in alle veiligheid toegepast worden in drinkwaterleidingen. Belgaqua staat in voor de keuring van materialen die in contact komen met het drinkwater. Drinkwatertoepassingen met een Belgaqua-certificatie zijn veilig en vormen geen gevaar voor de volksgezondheid.

Tot 25 jaar garantie

e-Pipe werkt en daar zijn we 100% zeker van. Daarom geven wij jou 25 jaar garantie op de behandeling van toe-voerleidingen.

Meer weten: www.epipe.be of via info@epipe.be.


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10469-14106/e-pipe-benelux/partnerberichten/bruin-water-uit-de-kraan-laat-je-leidingen-reinigen/