livios logo

Een flauwe waterstraal uit de kraan? Een leidingrenovatie herstelt de waterdruk!

Heb je kranen in huis waar slechts een flauwe waterstraal uit stroomt? De kans is groot dat verstoppingen of lekken in de aanvoerleiding aan de basis liggen.

14109-NL

Een waterleiding vóór en na e-Pipe.

Foto e-Pipe Benelux

Verstoppingen door corrosie
Stalen leidingen werden vroeger standaard gebruikt om sanitaire installaties aan te leggen. In regio’s met kalkrijk water verkeren die stalen leidingen vaak in zeer slechte staat. Binnenin de leidingen heeft er zich doorheen de jaren een bruin kraterlandschap gevormd. Dat is corrosie of kalkaanslag. Die veroorzaakt op termijn debietverliezen en lekken.

Roestwater
Water uit gecorrodeerde stalen buizen laat vaak lelijke roestbruine sporen na. Meestal zie je het ook aan de kraan, als je het mondstuk losschroeft en daarin zinkgruis aantreft.

Waterdruk verhogen
e-Pipe maakt korte metten met verstoppingen en lekken. Tijdens het reinigingsproces worden alle afzettingen uit de leidingen verwijderd, waardoor de oorspronkelijke waterdruk hersteld wordt. De epoxycoating die we nadien aanbrengen dicht alle kleine lekken. Je kan opnieuw genieten van zuiver water uit kraaknette leidingen.

Meer weten: www.epipe.be of via info@epipe.be.

14 dingen die je moet weten over nutsvoorzieningen


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10469-14109/e-pipe-benelux/partnerberichten/een-flauwe-waterstraal-uit-de-kraan-een-leidingrenovatie-herstelt-de-waterdruk/