livios logo

Hoe kan ik een gebroken of lekkende afvoerleiding herstellen zonder breekwerk?

Vertonen je rioleringsbuizen slijtage? Werden ze doorboord door boomwortels of beschadigd tijdens werkzaamheden? Hebben verzakkingen lekken veroorzaakt? Dan zijn je afvoerleidingen aan renovatie toe. Een voor de hand liggende oplossing: alles openbreken en de beschadigde buizen door nieuw materiaal vervangen. Maar het kan ook anders: zonder schade, breekwerk, graafwerkzaamheden of hinder.

14111-NL

e-Pipe herstelt beschadigde afvoerleidingen zonder breekwerk.

Foto e-Pipe Benelux

14111-NL

Een afvoerleiding van binnenuit hersteld met epoxy.

Foto e-Pipe Benelux

Van diagnose… tot renovatie
De unieke leidingrenovatietechnieken van e-Pipe zorgen ervoor dat elk specifiek probleem op de juiste manier wordt opgelost. Jean Dheedene (projectmanager bij e-Pipe): “Om de problemen efficiënt op te lossen, maken we eerst een grondige analyse van de oorzaak. Dat is mijn taak. Tijdens het diagnosebezoek, overloop ik de problemen met de klant. Zo bepaal ik welke oplossingen het meest geschikt zijn voor die specifieke situatie.

Leidingrenovatie zonder breken
De renovatie van een afvoerleiding gebeurt in drie belangrijke fases.

  1. Eerst worden de leidingen gereinigd. Eventuele boomwortels of andere hindernissen worden verwijderd of weggefreesd.
  2. Als de leidingen proper zijn, wordt een “kous” doordrenkt met epoxy in de leiding aangebracht. Naargelang de situatie wordt het probleem lokaal hersteld of wordt de volledige buis behandeld.
  3. De afvoerleidingen worden op kamertemperatuur gedroogd tot de “kous” volledig uitgehard is. Dit duurt gemiddeld 3 tot 4 uur.

Tot 10 jaar garantie
e-Pipe werkt en daar zijn we 100% zeker van. Daarom geven wij jou 10 jaar garantie op de behandeling van afvoerleidingen.

Meer weten: www.epipe.be of via info@epipe.be.

14 dingen die je moet weten over nutsvoorzieningen


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10469-14111/e-pipe-benelux/partnerberichten/hoe-kan-ik-een-gebroken-of-lekkende-afvoerleiding-herstellen-zonder-breekwerk/