livios logo

Verbouwplannen? Laat meteen ook je sanitaire leidingen nakijken en herstellen

Wie zijn woning wil opfrissen of een woning koopt om te renoveren, heeft meestal een duidelijk beeld van de uit te voeren werken voor ogen. Vaak staan een nieuwe keuken of badkamer op het programma. Wat hierbij vaak over het hoofd wordt gezien is het nazicht van de sanitaire leidingen. Geen overbodige luxe, vooral als je weet dat oude leidingnetwerken op termijn lekken of barsten zullen vertonen.

14150-NL

Een nieuwe keuken of badkamer? Vergeet je leidingen niet te vernieuwen.

Foto e-Pipe Benelux

14150-NL

Een gerenoveerde drinkwaterleiding beschermd met een epoxylaag.

Foto e-Pipe Benelux

Vernieuwen zonder schade
Met e-Pipe kunnen defecte toevoerleidingen hersteld worden zonder kap- of breekwerk. Eerst worden de leidingen grondig geïnspecteerd en de probleemzones in kaart gebracht. Na het drogen van de leidingen worden ze gezandstraald tot alle aangehechte roestpartikels, verstoppingen en kalkafzettingen verwijderd zijn. Tenslotte wordt de binnenkant van de leidingen voorzien van een beschermende, waterdichte epoxylaag. Ook kapotte afvoerbuizen kunnen door e-Pipe gerenoveerd worden door er een “kous”, doordrenkt met epoxy in aan te brengen.

Permanente bescherming tegen kalk
Vaak wordt een leidingrenovatie gecombineerd met de plaatsing van een kalkneutralisator op basis van fosfaatmineralen. Fosfaten zijn, na calcium, het belangrijkste mineraal van het menselijk lichaam en komen voor in heel wat voedingsproducten. De fosfaatmineralen zorgen ervoor dat de calcium- en magnesiumpartikels in het water omkapseld worden en zich niet kunnen vasthechten aan de wanden van de leidingen. Bovendien leggen de mineralen een dunne beschermende film op de binnenwand van de leidingen zodat er geen corrosie kan ontstaan. Dit is een milieuvriendelijk alternatief voor de klassieke waterverzachter.

Renovatieplannen? Pak je leidingnetwerk ook aan, zodat er zich geen lekken voordoen nadat alles is afgewerkt.

Meer weten: www.epipe.be of via info@epipe.be.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10469-14150/e-pipe-benelux/partnerberichten/verbouwplannen-laat-meteen-ook-je-sanitaire-leidingen-nakijken-en-herstellen/